Skip to main content

Nieuw: Mitas Touring Force motorbanden

Mitas zal haar gloednieuwe sport-touringband, Touring Force, op de EICMA tentoonstelling in Milaan, Italië van 6 tot 11 November op stand I73, hal 9 lanceren. Ksenija Bitenc, Directeur van Motorfietsbanden, zegt het volgende: “We zijn er trots op om ons radiale bereik uit te breiden met de nieuwe Touring Force sport-touringband. In de afgelopen jaren hebben we waardevolle ervaring en kennis opgedaan in de interne ontwikkeling van Sport Force+ en Terra Force-R radiaalbanden. Deze hoogwaardige producten hebben de basis gelegd voor het invoeren van een produc in het zeer veeleisende sporttoeristisch segment.”

Profielontwerp, ontwikkeld met virtuele 3D-technologie, eindigt voor de schouder van de band en zorgt voor een maximaal contactoppervlak bij schuine hoeken. De plaatsing, richting en diepte van groeven bieden uitstekende rijeigenschappen in verschillende weg- en weersomstandigheden. Met nieuw Multi Compound Tread Technology (MCTT), biedt het centrale deel van het profielontwerp van Touring Force langere levensduur en de schouderdelen zorgen voor een goede grip bij extreme hellingshoeken.

Speciale verbindingen zijn ontwikkeld om de beste rijprestaties en perfecte slijtagebalans te waarborgen. De combinatie van profielontwerp en MCTT resulteert in een maximale grip op nat en droog wegdek. Hoog silicagehalte en speciale toevoegingen zorgen niet alleen voor een optimale grip bij lage temperaturen en op natte oppervlakken, maar ze verminderen tevens de migratie van rubberen bestanddelen teneinde het oppervlak van de band tijdens gebruik, waardoor constante rij-eigenschappen worden gegarandeerd gedurende de levensduur van een band.

Mitas Touring Force is ontworpen om goed te presteren op verschillende soorten sporttouring motorfietsen en is een goede keuze voor bestuurders die op langere reizen reizen met passagiers en bagage, alsmede voor diegenen die alleen al meer sportieve en dynamische ritten verkiezen.

Mitas Touring Force zal in maart 2019 op de markt verschijnen. Extra maten zullen in de loop van 2019 beschikbaar worden.

Leverbare bandenmaten Mitas Touring Force motorbanden:

Voor
120/60ZR17 (55W) TL Beschikbaar in maart 2019
120/70ZR17 (58W) TL Beschikbaar in maart 2019

Achter
160/60ZR17 (69W) TL Beschikbaar in maart 2019
180/55ZR17 (73W) TL Beschikbaar in maart 2019
190/50ZR17 (73W) TL Beschikbaar in maart 2019
190/55ZR17 (75W) TL Beschikbaar in maart 2019

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws