Nieuw: KTM PowerWear Offroad Collection MY20 kleding

Op een dirtbike rijden is moeilijk, zwaar en lichamelijk en geestelijk vermoeiend, dus rijders moeten voor optimale prestaties de allerbeste kleding hebben. Daarom introduceert KTM vol trots de KTM PowerWear Offroad Collection MY20. Deze collectie omvat een verscheidenheid aan hoogwaardige motorkleding, voor iedereen van de ambitieuze tiener tot de volwassen pro: onmiskenbaar kleding voor liefhebbers!

De collectie biedt opties voor rijders met allerlei eisen, zoals de gewilde SE Slash-uitrusting, exclusief ontworpen voor KTM door Troy Lee Designs, met de hoogwaardige kwaliteit van premium motorkleding en een opvallend design. Deze uitrusting kan verder worden aangevuld met producten als de KTM PowerWear Prospect Goggles, die optimaal zicht bieden door de Scott-lenzen met NoFog Technology, of de Prospect WFS Goggles, voorzien van een roll-off-systeem voor het echt modderige werk.

Ook omvat de MY20 KTM PowerWear Offroad-collectie de Tech 10 Boots: hoogwaardige racelaarzen die rijders beschermen met de nieuwste technologie en ook nog eens opvallen aan de start. De Tech 10 Boot is door het premium merk Alpinestars ontworpen in samenwerking met KTM. Het is dan ook een laars van wereldklasse, gebaseerd op een rijke race- en ontwikkelingsgeschiedenis. Bovendien heeft de in races bewezen Aviator 2.3 Helmet een nieuw ontwerp gekregen, als aanvulling op de premium eigenschappen, zodat je iedere rit weer alles kunt geven.

Daarnaast is er een afzonderlijke lijn premium enduro-producten, speciaal ontworpen voor ritten in het bos, voor avonturen op rotsachtig of heuvelachtig terrein of voor rallyraces. Zo vormt de set met Defender Jacket en Pants een praktische, Ready To Race oplossing met duurzame en waterresistente eigenschappen, voor extra comfort en functionaliteit. De Tech 7 EXC Boots zijn ontwikkeld voor een echt enduro-profiel, speciaal voor offroad-ritten en comfort op elke ondergrond.

De KTM PowerWear Offroad Collection MY20 biedt tot slot een verscheidenheid aan helmen, rij-uitrusting en accessoires voor liefhebbers van oranje dirtbikes, waaronder allerlei producten voor jonge rijders.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief