Skip to main content

Nieuw: KTM Elemental GTX Tech-Air-kleding

Ongeacht wat je op je pad tegenkomt, de nieuwe hoogwaardige KTM Elemental GTX Tech-Air gear biedt je alle bescherming, is geschikt voor weg- en offroadrijden en voldoet aan de behoeften van veeleisende, avontuurlijke motorrijders.

Deze nieuwe collectie is door Alpinestars exclusief ontworpen voor KTM en vormt met jas, broek en handschoenen een aanvulling op de bestaande functionele GTX Tech-Air-kledinglijn. De kleding is geschikt voor elk seizoen en voor elk weertype.

Het Elemental GTX Tech-Air jacket is ontworpen om de weg goed hard te raken – en dat bedoelen we letterlijk! Het biedt de rijder al het noodzakelijke comfort en veiligheidskenmerken van de hoogste standaard. De jas is samen met de baanbrekende Tech-Air-airbagtechnologie (afzonderlijk verkrijgbaar) te gebruiken en biedt een superieure lichaamsbepantsering en bescherming tegen doorschuren. Het jacket vormt de nieuwe maatstaf op het gebied van motorrijdersbescherming en geschiktheid voor alle weersomstandigheden.

De Alpinestars Tech-Air-airbag is ‘s werelds eerste autonome airbagsysteem dat rug, borst, schouders en nieren beschermt. Er hoeven geen kabels of draden met de motorfiets te worden verbonden om gebruik te kunnen maken van dit systeem. De sensoren detecteren een botsing meestal tussen de 30-60 milliseconden en blazen de airbag in minder dan 25 milliseconden volledig op dankzij geavanceerde elektronica en complexe algoritmen. Hiermee wordt motorrijders een geheel nieuwe veiligheidsdimensie geboden.

Naast bescherming staat comfort voorop bij de Elemental GTX Tech-Air gear. Het hoogwaardige adventure-jacket met meervoudige panelen en de broek zijn bedekt met een 3-laags Gore-Tex-membraan. De kleding onderscheidt zich door het meerlaagse buitenmateriaal dat een optimale combinatie van bescherming, duurzaamheid en gewicht biedt. Deze constructie is ademend, maar tegelijkertijd wind- en waterdicht.

De kledingstukken zijn actief gestyled en garanderen een uitstekende bewegingsvrijheid, bijvoorbeeld met de Elemental GTX Tech-Air pants met voorgevormde kniestructuur en in hoogte verstelbare beschermers. Alles staat in het teken van meer comfort en veiligheid voor de motorrijder.

De bijpassende Elemental GTX Tech-Air gloves maken de outfit compleet. Deze hoogwaardige toerhandschoenen zijn voorzien van een 100% waterdicht Gore-Tex-membraan, zodat ze goed ademen en een prima bescherming tegen weersinvloeden bieden. Om de kwetsbare handen nog beter te kunnen beschermen, zijn er protectors op de vingers en knokkels aangebracht, met een versterking in de handpalm.

Deze producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde KTM-dealers.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws