Skip to main content

Nieuw: GoPro Hero12 Black action camera

GoPro introduceert vandaag de GoPro Hero12 Black-camera, een krachtige toevoeging aan het camera-aanbod die zowel professionals als enthousiaste gebruikers zal aanspreken. Met een adviesprijs van €449,- biedt de GoPro Hero12 Black indrukwekkende prestaties en baanbrekende functionaliteiten. Een opvallend kenmerk is de verbeterde batterijduur, tot 2x langer dan zijn voorgangers dankzij een nieuw energiebeheersysteem. Hierdoor kunnen gebruikers langer opnemen zonder zich zorgen te maken over het opladen van de batterij.

Bluetooth audio

De Hero12 Black ondersteunt draadloze audio met Bluetooth-audiodevices, waaronder Apple AirPods, waardoor gebruikers hoogwaardige geluiden kunnen vastleggen voor bijvoorbeeld vlogs. De Hero12 Black is waterdicht tot 10 meter zonder extra behuizing en heeft als altijd een robuust ontwerp, waardoor hij bestand is tegen zware omstandigheden.

Voor motorrijden: breed gezichtsveld van 177 graden

Professionals zullen de Max Lens Mod 2.0 waarderen, die een ongekend breed gezichtsveld van 177° mogelijk maakt bij 4K-resolutie met 60 frames per seconde. Dit opent de deur naar nog meer creatieve mogelijkheden. Een andere professionele functie is de nieuwe Timecode Sync, waarmee het eenvoudiger wordt om meerdere Hero12 Black-camera’s te synchroniseren voor naadloze multi-camera-bewerking. GoPro-abonnees kunnen genieten van de nieuwe Quik Desktop App zonder extra kosten, waarmee bewerken en beheren van inhoud naadloos wordt op zowel desktop- als mobiele apparaten.

Nicholas Woodman, CEO en oprichter van GoPro: “De Hero12 Black zet de norm voor het vastleggen van je favoriete ervaringen en deze opnieuw kunnen beleven in levendig detail. Onze nieuwe ‘flagship’ camera is het resultaat van 21 jaar ervaring en onze passie om je leven op een meeslepende, droomachtige manier vast te leggen en te delen.”

De GoPro Hero12 Black is nu beschikbaar.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws