Skip to main content

Nieuw: Bridgestone Battlax Hypersport S23 sportmotorband

Bridgestone Corporation presenteert vandaag de Battlax Hypersport S23, de nieuwe radiale sportmotorband voor weggebruik die vanaf januari 2024 leverbaar is. De Battlax Hypersport S23 is het nieuwste product binnen het Bridgestone Battlax-gamma van premium motorbanden, dat dit jaar zijn 40-jarig bestaan viert.

Verbeterde prestaties

De S23 levert nog aanzienlijk betere prestaties dan zijn voorganger, de iconische Battlax S22. Het is een hypersportband van de nieuwste generatie die is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van sportieve rijders en biedt ze een exceptionele grip op het asfalt, zowel op het circuit als op uitdagende bergwegen.

De Battlax Hypersport S23 beschikt over een nieuw ontworpen compound op de rand van het loopvlak voor beter wegcontact bij extreme hellingshoeken en meer grip in snelle bochten, zodat de sportieve rijder op een “next level” niveau kan presteren.

Nieuw profiel

Het nieuwe profiel met Bridgestone’s unieke Pulse Groove Technology draagt door een verbeterde waterafvoer belangrijk bij aan optimale prestaties in de regen. De verhoogde grip en superieure handling verhogen het vertrouwen van de rijder onder deze omstandigheden.

Bridgestone E8-Commitment

Bridgestone zet zich in voor de ontwikkeling van een motorcultuur waarin rijplezier en veiligheid centraal staan en biedt vertrouwen door het bevorderen van een mondiale strategie van premium producten, waaronder de Battlax-motorbanden.

Met deze inspanningen streeft Bridgestone ernaar om de volgende corporate commitments te realiseren: Emotie: “Het enthousiasmeren en verspreiden van plezier in de wereld van mobiliteit” en Gemak: “Gecommitteerd aan het brengen van comfort en gemoedsrust in de wereld van mobiliteit”, zoals vastgelegd in het “Bridgestone E8-Commitment”1.

Highlights

• De nieuwe Bridgestone Battlax Hypersport S23 is een radiale motorband voor sportief weggebruik, speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de steeds hoger presterende sportmotoren.

• Deze nieuwste band in het Bridgestone premium BATTLAX-assortiment biedt een exceptioneel verbeterde grip op nat en droog wegdek. Dit dankzij de nieuw ontworpen rubbercompound en het vernieuwde profiel.

• De Bridgestone Battlax Hypersport S23 is verkrijgbaar vanaf januari 2024.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws