Skip to main content

Moto Morini betreedt het segment van de sportmotoren met de gloednieuwe Corsaro Sport: de krachtige en veelzijdige sportmotor die een onvergetelijke rijervaring biedt.

Innovatief design en geavanceerde technologie kenmerken deze nieuwe Morini, de juiste motorfiets voor alle motorrijders die een sportieve en uitdagende rit willen maken. Met het nieuwe Moto Morini 750cc 90° V-twin motorblok, geheel ontworpen in Italië, en een adembenemend design, is de Corsaro Sport klaar om het asfalt te domineren.

Platform

Deze versie deelt het technische platform met de Corsaro 750 naked, met volledig opnieuw ontworpen kuipdelen voor meer dynamiek en een unieke stijl, rijk aan details en gemaakt voor alle liefhebbers van sportiviteit. Het design van de Corsaro Sport is een statement van stijl, met zijn gedurfde en agressieve lijnen die de aandacht trekken.

De volledig instelbare vering is geoptimaliseerd voor maximale precisie bij het sturen en uitzonderlijke wendbaarheid.

Motorblok

De nieuwe motor levert een buitengewoon vermogen voor dynamisch en opwindend rijplezier. De motor heeft een uniek en innemend karakter en is voorzien van innovatieve oplossingen zoals dry sump smering en een contraroterende krukas.

De motor is ook geschikt voor jongere rijders: naast de standaard versie met 96 pk, zal de 750cc tweecilinder motor beschikbaar zijn in een gereduceerde versie met 48 pk (35Kw) voor degenen die nog geen A rijbewijs hebben.

De hoge prestaties van de Corsaro Sport zijn bedoeld om adrenalineliefhebbers tevreden te stellen met bliksemsnelle acceleratie.

Wendbaar

De volledig instelbare vering is geoptimaliseerd voor maximale precisie bij het sturen en uitzonderlijke wendbaarheid.

De focus op prestaties en stijl maakt deze motorfiets tot het nieuwe boegbeeld van Moto Morini, met als doel iedereen te verrassen die droomt van een sportmotor met een modern en agressief uiterlijk.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws