Skip to main content

Nieuw: 2024 Indian Motorcycle Roadmaster Elite

Indian Motorcycle, America’s First Motorcycle Company, heeft vandaag zijn nieuwste Elite-model onthuld – een adembenemende Roadmaster die high-end verfijning, luxe pasvorm en afwerking en toercapaciteiten van wereldklasse combineert. Indian Motorcycle ontwierp de 2024 Roadmaster Elite om een authentiek, op maat geïnspireerd kleurenschema te leveren voor rijders die de aandacht willen trekken en zich willen onderscheiden van de massa.

In 1904 debuteerde Indian Motorcycle voor het eerst met de iconische Indian Motorcycle Red-kleurstelling van het merk. Vandaag de dag is het merk verheugd om deze bijzondere kleur te eren met een geheel nieuw Indian Motorcycle Red driedelig kleurenschema met een premium ‘candy’ afwerking, wat  een levendige en opvallende look oplevert. Om dit te bereiken, werkte Indian Motorcycle samen met twee van de meest gerenommeerde custom spuiterijen in de branche, Gunslinger Custom Paint (GCP) in Colorado en Custom Painted Vehicles (CPV) uit Wisconsin. De samenwerking van Indian Motorcycle met GCP en CPV zorgt voor een extra laag authenticiteit, aangezien de twee spuiterijen zeer gewild zijn voor unieke, op maat gemaakte ontwerpen voor motoren van rijders uit de hele VS.

Maar 350 exemplaren wereldwijd

Met slechts 350 beschikbare exemplaren wereldwijd en een aansprekende op custom bikes geïnspireerde styling, is de 2024 Roadmaster Elite het summum van stijl en exclusiviteit. Elke Roadmaster Elite is voorzien van exclusieve Elite-badges, waaronder een individueel genummerde middenconsole, compleet met het silhouet van een Indian Camelback uit 1904 – het eerste model van Indian Motorcycle met de iconische Indian Motorcycle Red-lak.

Premium-functies

Premium-functies dragen bij aan de indrukwekkende toercapaciteiten van de Roadmaster Elite en bieden een Elite-niveau van personalisatie en comfort. Deze Elite-functies omvatten het volgende:

 1. Tri-Tone Candy Paint – Indian Motorcycle Red  Candy, Dark Indian Motorcycle Red Candy en Black Candy bieden een premium kleurenschema dat inspiratie haalt uit zowel vroegere als huidige custom bikes. Compleet met handgeschilderde Championship Gold-krijtstrepen en afgewerkt door twee van de beste custom spuiterijen in de branche, GCP en CPV, duurt het meer dan 24 uur om elke fiets te voltooien.
 2. Elite Branding & Graphics – Exclusieve badges die alleen een Elite-model waardig zijn, berijders van deze motoren zullen zich onderscheiden van de massa met een premium styling en afwerking.
 3. PowerBand Audio met Bass Boost  – De PowerBand Audio with Bass Boost van Indian Motorcycle, geïntroduceerd in het najaar van 2023, levert 50% luider geluid via 12 luidsprekers in de voorkuip, zijkoffer en topkoffer met nog meer bas in vergelijking met standaard geluidssystemen.  
 4. Pathfinder adaptieve LED-koplamp –  De Indian Motorcycle Adaptive LED-koplamp biedt nog meer verlichting in vergelijking met standaard koplampen. Gepatenteerde, geavanceerde technologie verbetert het zicht van de rijder door de hellingshoek van de fiets te bewaken om de verlichting van de weg voor u te optimaliseren.
 5. Glanzend zwart dashboard –  Het zit ‘m in de details, want de Roadmaster Elite heeft een volledig glanzend zwart gespoten dashboard – wat zorgt voor een strakke pasvorm en afwerking die eigenaren Elite-modellen mogen verwachten en weten te waarderen.
 6. Gepolijste floorboards voor berijder en passagier – Deze ruime voetsteunen bieden niet alleen comfort op lange toerritten, maar leveren ook weer een extra niveau van detail en stijl.
 7. Gestikt verwarmd én gekoeld zadel in bijpassende  kleur – Het gestikte zadel in bijpassende kleur van de Roadmaster Elite voegt een exclusieve styling toe aan een hoogwaardig, comfortabel toerzadel. Of je nu midden in de zomer of laat in de herfst rijdt, de verwarmings- en koelfuncties op het Roadmaster Elite-zadel verbeteren het comfort van de rijder en de passagier aanzienlijk.
 8. Getinte Flare-windscherm –  Getint om te passen bij zijn donkere en ietwat dreigende stijl, biedt het flare-scherm geavanceerde windprotectie in vergelijking met standaard schermen. Het heeft een laag profiel en is elektronisch verstelbaar om de beste windbescherming te bieden voor rijders van alle lengtes.
 9. Zwarte armsteunen voor passagiers  – Armleuningen voor passagiers bieden eersteklas comfort voor passagiers, ideaal voor de lange toerritten.
 10. Schakelaars met achtergrondverlichting –  De verlichte schakelaars van de Roadmaster Elite maken het gemakkelijker om ‘s nachts de handbedieningen van de motorfiets te zien en te selecteren – een premiumfunctie voor een premium Elite-toermachine.
 11. 10-spaaks Precision CNC velgen  – De 10-spaaks precisie CNC wielen introduceren een nieuw machinepatroon op de Roadmaster Elite. Verfijnd, maar toch met veel attitude.

De 2024 Roadmaster Elite komt dit voorjaar bij dealers beschikbaar. Geïnteresseerden  kunnen meer te weten komen bij hun plaatselijke Indian Motorcycle-dealer of door indianmotorcyclebenelux.com te bezoeken.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws