Skip to main content

Hyosung lanceert de nieuwe GV 125 R, een avant-garde cruiser voor het A1-rijbewijs. Na de GV 125S EVO, een erg volwassen en goed uitgerust maar stilistisch traditioneel custom bobber model, gooit Hyosung alle remmen los voor de lancering van de GV 125R. Rond de gekende watergekoelde 125cc tweecilinder-in V bouwt Hyosung een moderne cruiser met een radicaal uiterlijk en het onderbouwt de forse ambities met een ongezien uitrustingsniveau:

  • Centraal geplaatste monoshock en hardtail-look
  • Upside-down voorvork
  • Supercompleet next-generation LCD Dashboard
  • Dashboard met discreet maar efficiënt windscherm
  • LED-koplamp en richtingaanwijzers
  • Uniek achterlicht in de vorm van een LED-strip
  • Tweepersoonszadel met single seat optie (duozadel is verwijderbaar)
  • USB-poort
  • Key-less start

Hyosung’s GV 125R herinterpreteert het 125cc custom segment met een innovatieve styling en componenten die ook in de zwaardere segmenten hoge ogen zouden gooien. Hij richt zich daarmee tot de A1 rijder die zich wil onderscheiden en weigert zich aan te passen aan de norm.

TECHNISCHE KENMERKEN

ABS

De GV 125R heeft in plaats van CBS, wat standaard is op de meeste 125cc modellen, een geavanceerd ABS remsysteem voor optimale voertuigcontrole in alle rijomstandigheden.

Upside Down Voorvork

De upside-down geeft de GV 125R optisch meer body en zorgt voor extra stabiliteit bij hogere snelheid en fors remmen.   

 LED Verlichting

De koplamp, LED-richtingaanwijzers en verticale opvallende achterlicht vergroten de zichtbaarheid en de veiligheid. Ze dragen ook bij aan de moderne uitstraling van deze motorfiets.

Zorgvuldig afgewerkt

De nieuwe GV 125 R heeft een hoogwaardige afwerking die hem een opvallende look geeft, inclusief een opvallende tankvorm, imposante airscoops, prominente voor- en achterspatborden en het stilistisch vormgegeven flyscreen.

Next generation dashboard

Het LCD dashboard met geïntegreerde versnellingsindicator draagt bij aan de moderne look en communiceert duidelijk alle essentiële informatie.

Key-less

Dankzij de key-less start technologie kan de bestuurder de sleutel op zak houden tijdens het rijden.

Modulair zadel

Het tweepersoonszadel geeft de motor een uniek uiterlijk zonder toe te geven op zitcomfort. Het duozadel is demonteerbaar voor een exclusieve roadsterlook.

Kleuren

De GV 125R komt beschikbaar in de 3 kleuren; Matt Black, Glossy Blue en Glossy Black.

 Prijs

Nederland:         € 5.999 rijklaar Incl. onvermijdbare kosten
België:                 € 5.099 Excl. 200,- afleverkosten

Garantie

Op Hyosung motoren geldt 2 jaar fabrieksgarantie, met ongelimiteerde kilometers. De nieuwe GV 125 R is vanaf begin november te bestellen bij de erkende Hyosung dealers.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws