Skip to main content

Nieuw: 2022 Kawasaki Z H2 en Z H2 SE

Sinds zijn introductie is de Z H2 één van de meest waanzinnige motoren in het naked segment. Met een ongekend sterk supercharged motorblok, state-of-the-art elektronica en een spraakmakend design is de Z H2 het toonbeeld van de nieuwe generatie Kawasaki supernakeds.

De innovatieve Z H2 heeft alle technologie en knowhow van Kawasaki Heavy Industries. Het verbluffend sterke 998cc vier-in-lijn motorblok met supercharger levert maar liefst 200pk en 137 Nm trekkracht. Genoeg om keer op keer rijders te trakteren op sensationele acceleraties. Door een strakke en gestaag toenemende koppelafgifte is de Z H2 een beheersbaar en all-round inzetbaar powerhouse, welke ook toegankelijk is voor een breder publiek. Die beheersbaarheid wordt verder ondersteund door een keur aan hightech assistentiesystemen, zoals elektronische cruisecontrole, tractiecontrole, diverse power modes, een up/down quickshifter, een cornering-managementsysteem, launch control en intelligent ABS. Al deze systemen zijn op elkaar af te stemmen met de verschillende geïntegreerde rijmodi.

Z H2 SE
Het SE model is de ultieme uitvoering van de Z H2. De SE kenmerkt zich door semi-actieve elektronische vering met SHOWA’s Skyhook technologie welke zich in real-time aanpast aan de rijstijl, rijomstandigheden en het wegdek. Dit leidt onder alle omstandigheden tot een ongeëvenaard stabiel, comfortabel en beheersbaar weggedrag. Voor de echte fanatiekelingen is de vering tot in de details elektronisch te verstellen. Verder is er nog het hoogwaardige remsysteem van Brembo bestaande uit een radiale hoofdrompomp en vederlichte Stylema remklauwen voor betere remprestaties en een betere respons.

Performance Edition kit
Om het maximale uit de Z H2 (SE) te halen is er het Peformance edition accessoire pakket bestaande uit een titanium Akrapovic uitlaat, buddyseat cover, tankpad en TFT-display beschermer.

De 2022 Z H2 (SE) is direct beschikbaar en verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black NEW! (Z H2 only)
Golden Blazed Green / Metallic Diablo Black (Z H2 en Z H2 SE)

Prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws