Skip to main content

Nieuw: 2022 GasGas Elektrische loopfiets voor kinderen

We hebben het al eerder gezegd, en we zeggen het nu weer… begin er jong mee en houd het leuk! En om ervoor te zorgen dat GasGas zijn steentje bijdraagt om de volgende generatie van mini racers de beste start in het leven te geven, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we onze spannende samenwerking met Stacyc een tweede jaar voortzetten en de GasGas Replica elektrische loopfietsen een frisse nieuwe look geven. De 2022 fietsen blijven dezelfde twee bewezen en populaire 12eDrive en 16eDrive modellen, maar zijn uitgerust met drie vermogensstanden, verstelbare zithoogtes en een fris nieuw kleurenschema.

  • GasGas Elektrische loopfietsen krijgen nieuwe look voor 2022
  • Perfect om jonge fietsers op een veilige manier kennis te laten maken met tweewielerplezier!
  • Gegarandeerd plezier met een looptijd van 60 minuten

Zowel de 12eDrive als de 16eDrive zijn supersnel opgeladen en hebben een looptijd van 60 minuten, dus een glimlach van oor tot oor is gegarandeerd! Elke fiets is eenvoudig aan te passen aan de groei van de kleintjes, zodat ze hun evenwicht kunnen ontdekken en essentiële rijvaardigheden kunnen ontwikkelen voor een veilige start op twee wielen.

Beginnend met onze kleinste fiets, de GasGas Replica 12eDrive, de perfecte keuze voor kleine rijders die hun eerste stappen zetten op twee wielen. Met een verstelbare zadelhoogte van 13″ en 12″ wielen is de 12eDrive zonder twijfel de beste fiets om op een veilige manier de grondbeginselen van het afduwen, het uitrollen en het evenwicht te leren.

Voor grotere of meer ervaren kinderen die offroad willen gaan, heeft de GASGAS Replica 16eDrive een borstelloze motor met een hogere specificatie en een hoog rendement die een beetje meer low-end vermogen biedt. Dankzij de 16″ wielen en het sterke aluminium frame kan hij overweg met ruw terrein. Hier begint het serieuze rijden pas echt!

Elke motor wordt geleverd met een selectie van nummerplaatstickers, zodat alle jongeren hun 12eDrive of 16eDrive kunnen stylen om er uit te zien als hun GasGas Factory Racing-helden! Supporters van supercross ster Justin Barcia kunnen zijn kenmerkende #51 gebruiken, terwijl extreme enduro fans Taddy Blazusiak’s iconische #111 kunnen kiezen. We hebben er ook een #1 bij gedaan voor alle aspirant toekomstige kampioenen die er zijn.

We zijn superenthousiast dat we de GASGAS Replica elektrische loopfietsen kunnen blijven aanbieden – de beste en veiligste introductie tot plezier op twee wielen. Wanneer jongeren vol gas rondtoeren op elektrische loopfietsen onder de knie hebben, is de GasGas MC-E 5 de perfecte volgende stap voor aspirant-jeugd als ze zich verder willen verdiepen in het offroad rijden. Met een verstelbare zadelhoogte en zes selecteerbare vermogensstanden is het de perfecte motor om te ontdekken waar het bij motorcross allemaal om draait!

 

Bekijk de GasGas Replica elektrische loopfietsen hier of ga naar uw lokale dealer om er vandaag nog een te bemachtigen! Beschikbaarheid kan van land tot land verschillen.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws