Nieuw: 2021 MV Agusta Superveloce 75 Anniversario

De nieuwe 2021 MV Agusta Superveloce 75 Anniversario is zo exclusief dat de 75 exemplaren slechts 75 uur online te koop zullen zijn vanaf 15 november 2020 om middernacht (CET). Reserveringen worden online geaccepteerd, met een aanbetaling van € 100,- voor het veiligstellen van een prioriteitsproductieslot, of via het wereldwijde dealernetwerk van MV Agusta. De Superveloce 75 Anniversario heeft ook de van de MV Agusta F3 800-afgeleide driecilinder-in-lijnmotor van de Superveloce 800, goed voor 147 pk bij 13.000 tpm en voor topsnelheden van meer dan 240 km/u. Hij wordt geleverd met veel extra features en exclusieve details die hem nog kostbaarder en een echt verzamelobject maken. 

Link: mega fotogallery met 34 high-res foto’s (Facebook) 

Het kleurenschema van de Italiaanse vlag en de speciale grafische details dragen bij aan de emotionele uitstraling van deze prachtige motorfiets, met zijn zwarte en gouden Inmotion-spaakvelgen en de rode Alcantara-bestuurders- en passagierszadels. MV Agusta creëerde ook een speciale 75-jarig jubileumkit voor deze feestelijke Superveloce, vergezeld van een certificaat van echtheid: een Arrow-uitlaatsysteem met drie uitlaten (alleen voor gebruik op het circuit), regeleenheid met een speciale mapping, genummerde aluminium kroonplaat, amdere kleurstelling voor de achterzijde, rood alcantara tankpad en een speciale motorhoes. Op de Italiaanse website wordt een prijs genoemde die “begint bij € 25.000,-“.

Timur Sardarov, CEO MV Agusta Motor S.p.A.: ”We kozen de Superveloce als een iconische basis om ons jubileummodel te ontwikkelen, want het belichaamt perfect de balans tussen moderne vormen en de race-erfenis van MV Agusta. Ik ben blij dat de lancering van de 75 Anniversario samenvalt met die van onze nieuwe officiële website, die is ontworpen om MV Agusta-fans over de hele wereld een complete, meeslepende ervaring in onze wereld te bieden.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief