Nieuw: 2020 Vespa 946 Christian Dior motorscooter

Het Italiaanse merk Vespa en het Parijse modehuis Dior zijn in hetzelfde jaar, in 1946, opgericht en verbonden door een niet aflatend verlangen om een nieuwe, stralende en creatieve wereldvisie te inspireren. Nu, meer dan ooit, is de samenwerking tussen Dior en Vespa een heruitvinding van dit gevoel van vrijheid, beweging en expressie dat hen drijft. Odyssee(s), stijl, dromen en Dolce Vita. Deze hartstochtelijke tweespraak leidde tot de Vespa 946 Christian Dior scooter, die met zijn enkele rompconstructie en subtiele grafische lijnen een eerbetoon is aan het erfgoed van de twee huizen. 

Dit lustobject is een symbool van verfijning en weerspiegelt het gedeelde streven naar de excellentie van het savoir-faire en de virtuoze kunst van het detail. Het nieuwe model is een hedendaagse versie van de iconische Vespa 946 die werd gepresenteerd in 2012 in Milaan en bewonderd om zijn elegante, gestroomlijnde rond e vormen en innovatieve technologie – is ontworpen door Maria Grazia Chiuri, creatief directeur voor de damescollecties van Dior. De scooter is made in Italy en voldoet aan de strenge normen, toewijding en precisie van een haute couture-atelier. 

In navolging van de stijl van het zadel werd speciaal een topkoffer met het Dior Oblique motief van Marc Bohan uit 1967 ontworpen om op de bagagedrager te worden bevestigd en een typerende charme toe te voegen. Het unieke assortiment wordt afgerond door een helm met hetzelfde iconische motief. Deze beperkte oplage-creaties symboliseren het zoeken naar nieuwe horizonten en worden in het voorjaar van 2021 gelanceerd in de Dior-boetieks over de hele wereld en later in een selectie van de Motoplex stores van de Piaggio-groep. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief