Nieuw: 2019 Kawasaki Z900 kleuren

De Kawasaki Z900 biedt een totaalpakket van performance, handling en Sugomi styling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit model al direct vanaf zijn introductiejaar de bestverkochte Naked in de Benelux is. Voor 2019 legt Kawasaki de lat wederom hoger door maar liefst vier compleet nieuwe ultramoderne kleurstellingen en designs voor deze populaire Naked te introduceren. 

De 2019 kleurstellingen van de Z900 zijn zo vernieuwend dat je haast zou denken dat hier om een compleet nieuw model gaat. Zo is er het schitterende Pearl Flat Stardust White, die dankzij het groene frame en diverse groene accenten ongekend fris en modern oogt. Ook is er de geheel nieuwe kleur Moondust Grey, die sterk opvalt door de rode accentkleuren op de wielen en het frame. Voor de puristen is er uiteraard ook het kenmerkende Candy Lime Green, afgewerkt met zeer stijlvolle matgrijze lakdelen en groene accenten. Ook de introductiekleur Metallic Flat Spark Black met groen frame is in een compleet nieuw jasje gestoken, waardoor het moderne Sugomi design van de Z900 een compleet nieuwe dimensie heeft gekregen. 

De feiten spreken voor zich
Het meesterlijke viercilinder krachtbron van de Z900 biedt met 125pk & 98,6Nm geweldig veel power en koppel. Dit zorgt voor veel souplesse in lage toeren en een sensationele acceleratie boven de 7.000 tpm, vergezeld door een verslavend inluidgeluid. Dankzij het unieke lichtgewicht Trellis frame van slechts 13,5kg stuurt de krachtige Z900 ook nog eens ongelooflijk makkelijk en scherp, terwijl de zithoogte met slechts 795mm zeer toegankelijk is. Bovendien is de Z900 als enige in zijn klasse verkrijgbaar in een unieke 70kW uitvoering, waardoor deze aantrekkelijke Naked ook voor A2 rijders bereikbaar is.

Performance pakket
Voor wie de prestaties en looks van de Z900 naar een nog hoger niveau wil tillen is er voor een meerprijs van slechts € 1.099,- het Performance pakket. Maar liefst 80% van de Z900 rijders kiest voor dit populaire pakket, want hierdoor oogt en klinkt de Z900 niet alleen beter, ook het vermogen neemt 3,5 pk toe terwijl het gewicht met 2.8 kg afneemt. 

Het Z900 Performance pakket bestaat uit:  
• Akrapovič uitlaat (Titanium of Carbon naar keuze)
• Carbon heatshield
• Buddyseat cover in kleur
• Smoke Windscherm
• Tankpad

De 2019 Kawasaki Z900 staat dit najaar al bij de Kawasaki dealer vanaf € 9.999,- en is tevens zonder meerprijs verkrijgbaar in 70kW uitvoering.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief