MVD racewear opent vernieuwde webshop

MVD Racewear lanceert haar geheel vernieuwde webshop met sportkleding. Mvdracewear.nl biedt de liefhebber van MX, Supermoto en BMX een uitgebreid assortiment kleding. De webshop heeft een frisse, moderne look en is beschikbaar in zowel Nederlands, Engels als Duits. Door de handige opzet kan de onlineklant makkelijk navigeren door het complete aanbod racekleding.

Slimme kleding, slimme navigatie
MVD heeft een uitgebreide collectie sportkleding en accessoires, speciaal ontwikkeld voor Supermoto, BMX en binnenkort ook MX. Het merk MVD Racewear werd in 2007 opgericht door Nederlands motorsport kampioen Marcel van Drunen en is welbekend in de sportwereld. Marcel zelf is ook erg enthousiast over de nieuwe webshop: “Met de komst van de nieuwe webshop mvdracewear.com kunnen sporters makkelijk en snel online outfits bestellen. De slimme indeling en het strakke ontwerp zorgt voor een goede navigatie en gebruikservaring voor de klant.” Wanneer er voor 16.00 uur besteld is, wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden. Ook voor gepersonaliseerde race- of teamkleding is MVD het juiste adres. Marcel: “Door het
inzetten van de laatste technieken en goede stoffen zijn wij in staat om voor zowel BMX, MX als supermoto volledig gepersonaliseerde kleding te maken. En dan heb ik het niet alleen over de shirts maar ook over broeken en pakken. Dit bied een geweldige gelegenheid om sponsors nog wat extra exposure te geven.”

Makkelijk te bereiken
Service biedt MVD Racewear online ook door de bezoeker te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning. De uitgebreide klantenservice is goed bereikbaar via e-mail en telefoon, waardoor vragen over producten of bestellingen snel afgehandeld worden. Het Team Klantenservice heeft een diepgaande kennis van de racekleding en kan direct een passend advies geven.

De website www.mvdracewear.com is tevens beschikbaar in het Engels en Duits, waardoor MVD ook internationale klanten van dienst kan zijn. De bestelde producten worden in heel Europa verzonden. Met deze one-stop-shop in racekleding is MVD Racewear klaar voor de toekomst!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief