motoZoom Apeldoorn wordt Held Center voor motorkleding

Met drie winkels in Utrecht, Amsterdam en Apeldoorn én de grootse online collectie motorkleding, -techniek en -accessoires is motoZoom al ruim 20 jaar toonaangevend in Nederland. Drie jaar na de opening heeft de winkel in Apeldoorn een metamorfose ondergaan en is een motoZoom Held Center ontstaan. Held is een van de grootste Duitse producenten van kwalitatief hoogwaardige motorkleding en toebehoren en het wordt tijd dat de Nederlandse motorrijder dit 70-jaar oude, sterke merk van onze oosterburen nog beter leert kenen. De unieke samenwerking tussen Held en motoZoom heeft geleid tot een bijzondere winkel die voor motorrijders uit heel Nederland buitengewoon interessant is. 

Helden zijn mensen die dromen verwezenlijken 
Motorrijden is vrijheid en genieten. Veel motorrijders hebben dromen over tochten die ze willen rijden, uitdagingen die ze willen aangaan of bike-bouwprojecten die ze voor ogen hebben. De opening van dit motoZoom Held center is aanleiding om die dromen aan te moedigen. We willen dat zoveel mogelijk mensen, net als wij, hun motor-dromen gaan verwezenlijken en zo hun eigen held te worden. Het is de bedoeling dat motorrijders hun motor-droom posten op de motoZoom facebook pagina, of via motozoom.nl/wordeenheld. Iedere maand wint de leukste inzending een Held-cadeaubon ter waarde van 500,-.

Word je eigen Held
Rejoh van der Voort is helder over het idee: “Als voor ons één ding helder is na ruim 20 jaar motoZoom, is het dat dromen er zijn om geleefd en gerealiseerd te worden. Dat was de reden om te beginnen en is nog iedere dag de motivatie om door te gaan. Het motoZoom Held Center is weer een droom van ons die uitkomt. Op 2 en 3 mei organiseren we een grandioos openingsweekend. Maar we willen in het motoZoom Held Center vooral iedere dag bezig zijn om jouw dromen te realiseren!”

Win elke maand 500 Euro
Mede-oprichter Gernand Hierink legt het graag verder uit: “We gaan iedere maand een held belonen die zijn motor-droom gepost heeft met een Held-waardebon t.w.v. 500 Euro. En dat hoeft niet meteen een Himalaya-met-de-motor-expeditie te zijn; ook bescheiden dromen maken kans. Iedereen mag stemmen op zijn favoriet; en uit de drie posts met de meeste stemmen, kiest een jury maandelijks een winnaar. Dus vandaag kan het startmoment zijn om jouw droom te verwezenlijken en je eigen held te worden.”

Elke werkdag tot 21 uur open
MotoZoom winkels zijn elke werkdag open tot 21 uur ’s avonds, zaterdags tot 17 uur en op koopzondagen. Motorkleding shoppen en passen doe je namelijk op je gemak, daar neem je de tijd voor. De pasvorm van motorkleding en de helm maken of breken het plezier van een motorrit. Maar ook waterdichtheid, ademend vermogen en veiligheidsvoorzieningen moeten precies passen bij de rijder en de motor om maximaal te kunnen genieten. De adviseurs van het motoZoom Held Center zijn speciaal opgeleid in het helpen kiezen van de beste outfit voor het doel dat je voor ogen staat, waarbij zij met al deze factoren rekening houden. Zo is motoZoom de enige motorkleding-winkel in Nederland die de klant 24 uur de tijd geeft om een helm uit te proberen.

Motorkleding voor elk type rijder
Het motoZoom Held Center heeft een uitgebreide collectie motormode in huis. Zowel de winterharde doorrijder als de lekker-weer rijder vindt er de perfecte outfit. Opmerkelijk is ook de slag die is gemaakt naar de casual look. De trend van dit moment is een kevlar verstevigde jeans met uitgebreide protectie met daarop een stoer lederjack. Met een specifiek collectie kleding voor vrouwen haakt het motoZoom Held Center in op de trend dat er steeds meer dames als een blok vallen voor de motor. Het is ook de plek om op ideeën te komen, andere motorrijders te ontmoeten en je vooral goed te laten adviseren over motoren, kleding, helmen, laarzen en alle denkbare accessoires.

Held: oerdegelijk Duits familiebedrijf
Al 70 jaar is Held de mondiale expert in motorhandschoenen. Betere zijn er simpelweg niet. Vanuit die expertise is Held ook motorkleding gaan maken. Zij waren de eerste die een ledercombi van kangoeroe leer maakten; een leersoort die extreem slijtvast en dun is en dus maximale veiligheid, pasvorm en comfort biedt. Tal van innovaties volgden. Inmiddels is Held al enige jaren ook door Goretex aangewezen als erkend productiepartner, wat heeft geresulteerd in een topsegment -motorkleding in leer en textiel tegen middensegment-prijzen. Dit oerdegelijke Duitse familiebedrijf blijft geloven in de oorsprong van het bedrijf: “Het moet topkwaliteit zijn anders brengen we het niet op de markt”. In Apeldoorn kan heel motorrijdend Nederland kennismaken met de producten die geboren zijn vanuit die filosofie.

Openingsaanbiedingen
Tijdens het openingsfeest op 2 en 3 mei aanstaande liggen er fantastische aanbiedingen in de winkel met maar liefst 50% korting en krijg je bij iedere aankoop boven de 50 euro een cadeautje. En natuurlijk staan er gratis hapjes en drankjes klaar.

Kawasaki demorijden
Kawasaki brengt de laatste jaren weer spectaculaire nieuwe modellen op de markt. Motoren waar het bloed warm van wordt en het hart sneller gaat kloppen. Wie benieuwd is hoe ze rijden, heeft een extra reden om langs te komen. Bij de collega’s van Premium motors staat het hele weekend een uitgebreide range nieuwe Kawasaki-modellen klaar voor een proefrit. Reden genoeg dus om zaterdag of zondag even langs te gaan tussen 10.00 en 17.00 uur.

motoZoom Held Center – Steenbokstraat 27 – 7324 AZ Apeldoorn


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief