Skip to main content

MotorPlatform: De slimme rijder is een Motorrijder

Het Motorplatform voert de nieuwe campagne “De slimme rijder is een motorrijder”, die in ieder geval tot half juli is te zien op diverse social media-kanalen. Het Motorplatform voert jaarlijks campagne, met als doel om de verkeersveiligheid van de motorrijder te waarborgen. Binnen de campagne worden de volgende thema’s uitgelicht:

  • De slimme rijder is een bewuste rijder
  • De slimmer rijder is een veilige rijder
  • De slimme rijder is een duurzame rijder

Op de plekken waar de campagne te zien is wordt verwezen naar de ondersteunende website deslimmerijderiseenmotorrijder.nl, die volledig is opgefrist en voorzien van nieuwe content.

Over het Motorplatform

Het Motorplatform wordt gevormd door vertegenwoordigers van de overheid, belangenorganisaties (bijvoorbeeld BOVAG, FEMA, KNMV, RAI Vereniging en VVN) en verkeersveiligheidsorganisaties. De doelstelling van het Motorplatform is om de verkeersveiligheid voor motorrijders te vergroten. Jaarlijks wordt er een campagne georganiseerd om hier extra aandacht voor te vragen.

Sinds oktober 2022 staat het Motorplatform bekend als Stichting Motorplatform en is het erkend door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat als onafhankelijk overlegplatform waar gediscussieerd kan worden over de uitdagingen en kansen van de motorfiets in relatie tot verkeersveiligheid. 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws