Motorcentrum Zaanstad dealer Triumph, Royal Enfield en Mash

Triumph Zaanstad en De Weer Motoren gaan (al)weer uitbreiden. Na het recent toevoegen van het Mash dealerschap is er opnieuw goed nieuws: ze zijn nu ook Royal Enfield dealer. Deze twee merken in combinatie met Triumph staan garant voor veel motorplezier op het gebied van klassieke motoren. Reden genoeg voor een feestje en daarom worden de drie merken verenigd onder een nieuwe naam. Zij stellen zich daarom graag opnieuw aan je voor als Motorcentrum Zaanstad, dealer van Triumph, Royal Enfield en Mash. Daarnaast staan we voor u klaar voor het onderhoud aan elk type en merk motorfiets.

Per 8 juli is het zover en gaan De Weer Motoren en Triumph Zaanstad op het vertrouwde adres verder als Motorcentrum Zaanstad.

De passie voor motorrijden, techniek en klassieke motoren betekende voor Floor de Gier in 1999 de start van het motorbedrijf. Ook in 2016 zijn deze passies naast advies op maat en een unieke combinatie aan merken de ingrediënten die een nieuwe of gebruikte motor voor iedereen bereikbaar maken. Floor en zijn team zijn er dan ook van overtuigd dat Mash, Royal Enfield en Triumph de ideale motorfietsen zijn om hun passie over te dragen.

Ervaar de passie voor motorrijden en feest mee op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli. Iedere bezoeker krijgt op deze dagen een Motorcentrum Zaanstad t-shirt ter waarde van € 15,-cadeau (op=op). Om deze dagen nog feestelijker te maken is er een gezellige hotdog stand, zijn er aantrekkelijke aanbiedingen en staan de nieuwste modellen in onze showroom en de demo’s klaar voor een proefrit. Je bent van harte welkom aan de Symon Spiersweg 1 in Zaandam


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief