Skip to main content

Motor Venray lanceert eigen verhuurplatform

Motor Venray, dealer van BMW Motorrad en Kawasaki, heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op vele vlakken. In 2022 is het bedrijf fors uitgebreid en per januari 2024 is Louk Giesbers ingetreden als mede-eigenaar. Kortom, Motor Venray is klaar voor de toekomst. Binnen Motor Venray staat de klant centraal en zullen wij op de behoefte hiervan blijven inspelen.

Hierin zien we de afgelopen jaren dan ook een sterk toenemende vraag naar het huren van een leuke motor. Hoe leuk is het om een zo goed als nieuwe motor te berijden tijdens een gezellig weekendje weg. Er staan zelfs al enkele leuke routes voor je gereed.

Huur een BMW, Kawasaki, Honda, Suzuki of Yamaha

We hebben nu een eigen landelijk platform gelanceerd met 35 huurmotoren van de merken BMW Motorrad, Kawasaki, Honda, Suzuki en Yamaha. Natuurlijk is het mogelijk om motorkleding, koffers, navigatie en telefoonhouders te huren om de rit nog leuker en veiliger te maken.

Flexibel retour

Bij het retourneren van de motor is ook aan de klant gedacht. Dit kan namelijk buiten de reguliere openingstijden veilig en snel in de speciaal ontworpen security parking. Deze flexibiliteit wordt door vele klanten zeer gewaardeerd. Ook zijn er ruime parkeergelegenheden voor je auto op eigen terrein met camerabewaking.

Als dit je aanspreekt kijk dan snel op https://www.motorvenray.nl/motor-huren en reserveer je favoriete motor.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws