MotoPort Veldhoven exclusief Yamaha motordealer

Met ingang van 25 juni 2015 aanstaande ontvangt MotoPort Veldhoven het exclusieve dealerschap van Yamaha Motor voor de regio Oost Brabant. Na een ingrijpende verbouwing is de complete line-up Yamaha motoren en motorscooters te bewonderen in de vernieuwde, ruime opgezette showroom van MotoPort Veldhoven. Tevens zijn er van de belangrijkste Yamaha modellen demo’s beschikbaar voor het maken van proefritten. Ook kunt bij MotoPort Veldhoven terecht voor het huren van een Yamaha motor of een Yamaha motorscooter, voor elke rijbewijscategorie: A1, A2 en A.

De afgelopen periode heeft Yamaha Motor de markt verrast met de MT-07, de MT-09 en de MT-09 Tracer. Dat deze drie modellen dusdanig succesvol zijn, ziet men terug in de top 5 van de motorfietsverkopen in Nederland. Ook in het Supersport segment zet Yamaha, met de introductie van de nieuwe R1 en R1M, wederom de maatstaf. Het feit dat de Koninklijke Marechaussee wederom gekozen heeft voor de FJR1300, geeft aan dat dit model nog steeds de leider is in het sportieve Tour segment. Ook het All-road segment blijft bij Yamaha sterk vertegenwoordigd. Voor de avontuurlijke motorrijder heeft Yamaha de XT1200ZE Worldcrosser met elektrische instelbare voor- en achtervering en de uiterst complete Super Ténéré Explorer. Op het gebied van motorscooters is Yamaha marktleider met de uiterst succesvolle TMAX en X-MAX modellen.

In de 400 m2 grote showroom van MotoPort Veldhoven komen de Yamaha’s volledig tot hun recht, ruim opgesteld en in allerlei verschillende kleurvarianten te bekijken. Ook voor accessoires, onderdelen en onderhoud is MotoPort Veldhoven goed uitgerust. In de werkplaats wordt door gekwalificeerde monteurs het onderhoud en reparaties volgens de fabrieksvoorschriften uitgevoerd. De belangrijkheid voor de regio Eindhoven en het wederzijds vertrouwen tussen Yamaha en MotoPort Veldhoven gaf voor beiden de doorslag om deze stap te zetten en is nu in een exclusief dealercontract vastgelegd, waardoor de motorrijder zeker is van een uitgebreide keuze en een professionele service. Om dit te vieren heeft MotoPort Veldhoven in de maand juli verschillende acties in de planning staan. Zo is er de mogelijkheid voor een meerdaagse proefrit met één van de Yamaha motorscooters en is er een aantrekkelijk inruilvoordeel op de Ténéré modellen van Yamaha.

Het team van MotoPort Veldhoven heet u dan ook van harte welkom in haar moderne en goed bereikbare pand in Veldhoven. Yamaha Exclusief dealer MotoPort Veldhoven vindt u aan De Run 5202 te Veldhoven.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief