Motoport Assen en Motorkledingcenter begraven strijdbijl

MotorKledingCenter en MotoPort Assen slaan de handen in één. Door de samenwerking aan te gaan maken zij Assen gezamenlijk nog aantrekkelijker als dé motorhoofdstad van Nederland. Het bedrijf MotorKledingCenter (MKC), met vestigingen door heel de Benelux, opent aanstaande vrijdag een nieuwe superstore aan de Azieweg 13 te Assen. De gemeente verleende een omgevingsvergunning, welke in strijd is met hun eigen beleid, waardoor MotoPort Assen hier bezwaar tegen maakte. Inmiddels is er onderling besloten om in plaats van elkaar tegen te werken, juist de samenwerking aan te gaan. Aan het advies van de bezwarencommissie zal geen vervolg worden gegeven. 

Jan Huls (MotoPort): “We hadden het elkaar nog lange tijd moeilijk kunnen maken, maar dat brengt veel kosten, en vooral negatieve energie met zich mee, die anders beter te besteden is. Ook wij zijn sterk aan het vernieuwen en hebben recent onze nieuwe Ducati store geopend. Ondanks het feit dat we sterk stonden in ons verweer bij de gemeente, voelt het voor mij beter om juist in deze tijd de samenwerking op te zoeken, om zo gezamenlijk meer motorrijders naar Assen te trekken.”

De samenwerking houdt in dat er motoren van MotoPort Assen zullen worden tentoongesteld in de nieuwe vestiging van MKC. Voor motor specifieke accessoires, verkoop en onderhoud aan motoren zullen klanten van MKC worden verwezen naar MotoPort. Later in het seizoen zullen er diverse gezamenlijke events worden aangekondigd, waaronder een BikersFriday ‘Ducati edition’.

‘’Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Door gebruik te maken van elkaars krachten kunnen we elkaar juist versterken in een tijd waar beleving en het verwonderen van de klant cruciaal is. Op vrijdag 2 april zullen we de deuren voor het eerst openen. Helaas zonder groot evenement, gezien de huidige maatregels omtrent het Coronavirus. Om deze reden verzoeken we mensen om niet allemaal tegelijk onze winkel te bezoeken. We hanteren zowel binnen als buiten een deurbeleid waarmee we waarborgen dat onze klanten de 1.5 meter afstand houden. De ‘Grand Opening’ houdt Assen nog van ons tegoed.’’ Aldus Mark Bos (MKC). 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief