MotoGP game 2016 wordt Valentino Rossi editie

Milestone, de grootste Italitaanse pc- en consolespellen ontwikkelaar, gespecialiseerd in racespellen kondigt “Valentio Rossi The Game” aan. Gewijd aan het leven en de carrière van de karakteristieke wereldkampioen. Het spel zal beschikbaar komen in juni 2016 op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC/Steam.

Het officiële MotoGP videospel zal geel aangekleed zijn in 2016, met veel nieuwe details toegewijd aan de 9-voudig wereldkampioen, evenals alle oude features die de MotoGP serie door de jaren hebben gekenmerkt en het 2016 seizoen.
Doe mee in het officiële MotoGP kampioenschap, beleef Rossi’s carrière van begin tot nu. Neem de controle over een rally auto en rijdt over verschillende banen zoals de Monza Rally. Rijdt in Flat Track races, en ontdek de wereld van de Valentino Rossi Ranch.

 

“We zijn heel enthousiast over deze samenwerking en dit project” zegt Luisa Bixio, vice directeur van Milestone, “Milestone heeft de MotoGP spellen nu een paar jaar ontwikkeld, maar de ervaring die we nu gaan aanbieden aan alle motorrace en Valentino fans zijn behoorlijk uniek. Spelers kunnen het hele 2016 seizoen rijden, maar vooral kunnen zij de passie, proffesionalisme en ervaring van Valentino Rossi ervaren. Zowel binnen, als buiten het kampioenschap, met exclusieve flattrack content en veel meer dat alleen nummer 46 kan bieden. We zien dit ook graag als een project bij uitstek, waarvan we zeker zijn dat dit wereldwijd wordt gewaardeerd.”

Valentino Rossi: “Ik ben blij dat ik kan participeren in het maken van Valentino Rossi The Game samen met de heren van Milestone. We kiezen ervoor om zowel de meest belangrijke elementen uit mijn MotoGP carrière, en ook de extra circuit dingen toe te voegen die zo belangrijk voor mij zijn, zoals de Ranch, de rally en meer. Het is leuk om het spel niet alleen als gamer te benaderen, maar ook als game tester. Ik zal samenwerken met het ontwikkelingsteam om er zeker van te zijn dat alle fans de beste ervaring krijgen die ze ooit hebben gehad.”

“Na een succesvolle samenwerking van 4 jaar met Milestone die de officiële MotoGP consolespellen lanceert, zijn we blij dat we dit unieke Valentino Rossi spel kunnen aankondigen. Veel andere sporten hebben speciale edities gelanceerd waarbij de meest belangrijke sterren worden geëerd. Valentino Rossi past zeker binnen deze beschrijving binnen de MotoGP. Het spel is een eerbetoon aan Valentino’s carrière en zal de volledige 2016 grid van de MotoGP krijgen. We zijn zeer opgewonden en trots om deel te kunnen zijn van dit project en we hebben vertrouwen in het succes ervan.” Volgens Pau Serracanta, Managing Director Dorna Sports.

Valentino Rossi The Game komt in juni 2016 beschikbaar voor PlayStation4 , Xbox One en Windows PC/STEAM.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief