Skip to main content

Moto Guzzi maakt prijzen bekend 2016 modellen V9 en V7

Piaggio Benelux, importeur van onder andere Moto Guzzi, heeft de prijzen bekend gemaakt van de nieuwe Moto Guzzi V9 en V7 modellen. De V7 II Stone ABS is leverbaar vanaf € 9.495,-, terwijl aan de V9 Roamer een prijskaartje hangt met de vanafprijs € 11.095,-. 

Moto Guzzi V9 
Met de nieuwe V9 heeft Moto Guzzi het aanbod custom café racers verder uitgebreid. De Moto Guzzi V9 heeft een zwaardere, koppelsterke 850cc V-twin gekregen met een koppel van 62 Nm dat al vrijkomt bij slechts 3.000 tpm. De V9 is er in twee uitvoeringen: de klassieke V9 Roamer en de sportievere V9 Bobber. Beide versies hebben standaard ABS, een instelbare tractiecontrole, een startonderbreker, een USB-poort en een nieuw instrumentarium. De Moto Guzzi V9 is nu leverbaar in de Benelux. 

Stornello en Racer voor V7 II
De Moto Guzzi V7 II-serie is uitgebreid met twee specials: de V7 II Stornello en de V7 II Racer modeljaar 2016. De Stornello is een echte ‘factory special’ gestoeld op de scrambler-roots. De V7 II Stornello is te herkennen aan de robuuste offroad looks, met forse noppenbanden, een Arrow-uitlaat en aluminium accenten. De Moto Guzzi V7 II Racer heeft voor modeljaar 2016 een aantrekkelijke nieuwe styling gekregen.

95-jarig Jubileum
Het jaar 2016 is voor Moto Guzzi een jubileumjaar want het merk met de Eagle uit Mandello del Lario zal in september haar 95-jarig bestaan vieren. Het jubileum zal met een groot feest opgeluisterd worden op de ‘heilige’ grond in de geboorteplaats van alle Guzzi’s in Mandello del Lario., inclusief uiteraard voor vele Moto Guzzi liefhebbers uit geheel Europa de mogelijkheid om de fabriek te bezoeken.

Verkoopadviesprijs Nederland
V7 II Stone ABS € 9.495,-
V7 II Special ABS € 9.995,-
V7 II Racer ABS € 10.895,-
V7 II Stornello € 11.395,-
V9 Roamer € 11.095,-
V9 Bobber € 11.495,-

Michael Ras, Marketing Manager: “Brussel is traditioneel de start van het nieuwe seizoen. Moto Guzzi is daar helemaal klaar voor met bestaande en nieuwe modellen die qua prijsstelling messcherp in de markt worden gezet. Goed nieuws voor liefhebbers van het fameuze Italiaanse motormerk is dat wij voor alle doorlopende Moto Guzzi modellen geen prijsverhoging hebben doorgevoerd zodat ze hun verkoopadviesprijs van vorig jaar hebben behouden.” De nieuwste Moto Guzzi-modellen staan uiteraard op het Moto Guzzi deel van de stand van Piaggio Benelux op Het Salon, dat van 14 tot en met 24 januari in Brussel plaats heeft.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws