Skip to main content

Mitas Enduro Trail-XT Plus nieuwe adventure-motorband

Mitas kondigt de nieuwste toevoeging aan zijn toch al uitgebreide assortiment adventure-motorbanden aan: de Mitas Enduro Trail-XT+. Het is de volgende generatie in een lange reeks Mitas off-road adventure-motorbanden, ontworpen voor motorrijders die de grenzen willen verleggen in off-road-avonturen, met een band waarop ze volledig kunnen vertrouwen.

80% offroad, 20% asfalt

Dankzij het extreem agressieve patroon en de unieke compound levert de Enduro Trail-XT+-band indrukwekkende prestaties op modderige paden en ruwe grindwegen, terwijl hij met gemak met hoge snelheden over snelwegen rijdt. Geclassificeerd als M+S, is de Enduro Trail-XT+-band ontworpen om motorrijders off-road prestaties, duurzaamheid met goede wegligging en stabiliteit op stukken openbare weg te garanderen.

Twee uitvoeringen: Standard en Dakar

Deze nieuwste motorband van Mitas komt binnenkort uit in twee verschillende uitvoeringen: Standard – voor de beste allround-prestaties bij alle weersomstandigheden en de Dakar – met zijn Ultra Heavy-Duty-compound voor maximale duurzaamheid en een versterkt karkas waardoor hij vrijwel niet lek te krijgen is.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws