Skip to main content

Alles over de nieuwe Michelin Anakee Adventure motorband

Doorgaans rijdt een Trail motor vaker over de weg dan off-road. Daarom heeft Michelin haar aanbod Trail banden uitgebreid met de Michelin Anakee Adventure, die is gemaakt voor 80 % weggebruik en 20 % off-road rijden. Deze nieuwe band is geschikt voor de meeste categorieën Trail motoren en is sinds januari in de verkoop. Hij beschikt over belangrijke voordelen om – op een van de meest dynamische, concurrerende en innovatieve markten – de verschillende behoeften te kunnen vervullen.

Veeleisende motorrijders, die waarde hechten aan de esthetiek van hun motor, worden aangetrokken door de avontuurlijke uitstraling van deze band. Hij biedt hen bovendien alle prestaties die ze op de weg mogen verwachten, alsmede de mogelijkheid om zo nu en dan off-road te gaan. De Michelin Anakee Adventure nodigt uit tot avonturen en reizen; ook bij Spartaanse omstandigheden in het terrein.

Michelin voldoet heel gericht aan de eisen die worden gesteld door gebruikers van motoren zoals de Honda Africa Twin, BMW GS, Yamaha Super Ténéré, Suzuki V Strom, KTM Adventure, Triumph Tiger of Moto Guzzi V85TT. Daarbij heeft Michelin rekening gehouden met alle gebruiksomstandigheden en verwachtingen: woon-werkverkeer, pleziertochten in het weekend, verharde wegen, en incidenteel off-road. Voor al deze verschillende mogelijkheden, ontwikkelde Michelin een nieuwe band met rubber compounds, een opbouw, technologieën en een profiel die allemaal bijdragen aan superieure grip op droog en nat wegdek, wendbaarheid, stabiliteit (met name bij hoge snelheden) en comfort. Voor het eerst zijn in een Michelin Trail band technologieën toegepast die voorheen enkel waren voorbehouden aan radiale banden voor gebruik op de weg: de Michelin 2CT en Michelin 2CT+ technologie.

Deze nieuw band staat centraal in het rijke aanbod Trail banden, waar ook de Michelin Road 5 Trail (100 % weggebruik) en de Michelin Anakee Wild (50 % weggebruik en 50 % off-road) deel van uitmaken.

Met de nieuwe Michelin Anakee Adventure wil de Groep een steeds gerichter antwoord bieden op de behoeften van alle motorrijders.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws