Skip to main content

Mega Motormarkt 23 en 24 september 2017 bij Goedhart Motoren

Goedhart Motoren

Goedhart Motoren houdt op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 de Mega Motormarkt – het jaarlijks terugkerende festijn voor motorliefhebbers. Vorig jaar trok het evenement 15.000 bezoekers en dit keer wordt er weer topdrukte verwacht in Bodegraven. Ook nu zijn er weer marktkramen vol aanbiedingen, muziek, eten & drinken en een loterij waarbij bezoekers kans maken op twee nieuwe motoren: een Kawasaki Z900 en een KTM 690 Duke.

Motorliefhebbers kunnen de mooiste collectie motorkleding, helmen, motoraccessoires en motoren voor megalage prijzen verwachten. Directeur Berry Goedhart: “Opeens is die nieuwe Arai-helm waar je al jaren naar kijkt nu heel aantrekkelijk. Of die veilige maar scherp geprijsde motorjas voor de vriend of vriendin die een paar keer per jaar met je meerijdt. Omdat wij speciaal voor dit weekend groot inkopen, kunnen we producten met uitzonderlijke kortingen aanbieden, zelfs op onze nieuwe 2017-collectie.”

Marktsfeer
Het succes van de Mega Motormarkt zit ‘m volgens Berry Goedhart in de beleving. “De winkel wordt helemaal opgetuigd in marktsfeer, met talrijke kramen en meer dan 65 specialisten die je adviseren en met je meedenken. Of het nu om kleding, accessoires of onderhoud gaat: alle specialisten voorzien je graag van het beste advies. Deze mix wordt heel erg gewaardeerd door de liefhebbers die elk jaar weer terugkomen.”

Verloting van twee nieuwe motoren
Een andere grote publiekstrekker is de loterij, met ook dit jaar weer te gekke prijzen. Goedhart: “Als je Mega Motormarkt zegt, zeg je ook loterij. We verloten twee (!) nieuwe motoren. Een Kawasaki Z900 t.w.v. € 9.999,- en een KTM 690 Duke t.w.v. € 8.350,-. En dan is er nog een Goedhart Gift Card t.w.v. € 1.500,-. Plus nog heel veel andere leuke prijzen. Loten kosten 5 euro en bovendien zit er een gratis lot bij ons huis-aan-huis verstuurde Goedhart Magazine. Ook krijg je bij ieder product van meer dan 25 euro een gratis lot.”

Meer vierkante meters dan ooit
Of Goedhart Motoren deze drukte wel aan kan? Berry Goedhart lacht. “We hebben dit jaar flink verbouwd en beschikken over meer vierkante meters dan ooit. Ook is er in de directe omgeving van onze winkel volop parkeerplek. Verkeersregelaars wijzen je de weg. En weer of geen weer; wij hebben een overdekt terras. De ruimte onder de luifel, waar alle motoren staan, kunnen we bij minder goed weer afsluiten met licht doorlatende schuifzeilen. We zijn er dus helemaal klaar voor.”

De Mega Motormarkt vindt plaats op zaterdag 23 september 2017 van 8.30 tot 17.00 uur en zondag 24 september van 12.00 tot 17.00 uur bij Goedhart Motoren aan de Europaweg in Bodegraven.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws