MDI levert DNA High Performance luchtfilters

Motoraccessoire-specialist MDI uit Ravenstein heeft DNA luchtfilters toegevoegd aan het assortiment. Hiermee zijn deze hoogwaardige filters in de Benelux beschikbaar voor vrijwel ieder motortype, van circuitfiets tot toerbuffel.

Waarom een DNA luchtfilter?  

Standaard luchtfilters zijn in de regel onzichtbaar gemonteerd op hedendaagse motoren, waarmee het voor motorrijders vaak niet het eerste is waar ze aan denken als ze op zoek gaan naar accessoires. Desondanks maakt het een wereld van verschil wanneer een standaard luchtfilter vervangen wordt door een DNA High Performance Airfilter, en niet alleen om vermogenswinst te verkrijgen. In het kort werkt het als volgt:

Lucht omzetten in vermogen

“Transforming air into power” is het motto van de luchtfilterspecialist, en niet zonder reden. Door het gebruik van high-tech materialen en een vorm die de contouren van de airbox naadloos volgt, zorgt ieder DNA filter voor een bewezen toename in airflow. Dit zorgt voor een beter afgestemd mengsel in de motor, met niet alleen een toename in vermogen, maar ook een soepelere motorloop als gevolg.

Schone lucht, een schonere motor

Ieder DNA product heeft een gecertificeerde filter-efficiëntie van 98-99%, wat betekent dat vuil en stof geen kans hebben om de airbox van je motor binnen te dringen. Dit voorkomt vervuiling van het binnenwerk van het motorblok en daarmee eventuele motorschade als gevolg hiervan.

Duurzaamheid voorop

Een DNA-luchtfilter gaat de volledige levensduur van de motor mee. Dankzij een eenvoudige manier van reinigen en impregneren gaan de voordelen op het gebied van toegenomen airflow en schonere lucht een leven lang mee. Nooit meer een nieuw luchtfilter aanschaffen, en geen stapel aan standaard luchtfilters die gedurende de levensduur van je motor z’n weg naar de prullenbak vindt.

Voor ieder motortype

DNA ontwikkelt aan de lopende band model specifieke luchtfilters voor iedere nieuwe motorfiets. Recente toevoegingen zijn o.a. filters voor de Harley Davidson Pan America, GAS GAS 700 modellen en de nieuwe Yamaha MT10. Voor vrijwel alle motoren is er een filter beschikbaar, of is deze in ontwikkeling.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief