Manager spelmodus voor MotoGP17 racegame

Racegame-developer Milestone heeft de Managerial Career aangekondigd. Dit is een nieuwe spelmodus voor racegame MotoGP17 waarin je speelt als manager. Managerial Career biedt een nieuwe uitdaging: nadat je als coureur het kampioenschap op de baan hebt gepakt, kun je met de nieuwe Managerial Career-modus de rol van Team Manager op je nemen. Maak strategische keuzes om succes te hebben in de MotoGP. 

Winst wordt niet alleen op het circuit behaald: achter elk winnend team schuilt hard werk achter de schermen. De keuzes van een Team Manager zijn kritiek voor het succes een kampioen, te beginnen met management van resources om een winnend team samen te stellen en jonge coureurs te motiveren. Elke winst vergroot jouw reputatie en laat jouw coureurs beter rijden. 

De Team Manager leidt elk aspect van het team, zoals: 
• Sponsors: Als je wint, heb je vrienden! Vergroot jouw zichtbaarheid en krijg aanbiedingen van de officiële sponsors, om meer in-game credits te krijgen.
• Motors: Als Team Manager kun jij investeren in de beste modellen. Hoe populairder jouw team wordt, hoe groter jouw keuze is!
• Coureurs: Een van de belangrijkste momenten van jouw debuutseizoen is het kiezen van de beste coureurs voor jouw team. Je rijdt zelf met een zelfgemaakt coureur, maar moet ook 5 andere coureurs aannemen die door de computer bestuurd worden. Manage jouw crew en train je coureurs voor elke challenge. Het goed managen van jouw team zal je pad naar success versnellen.
• Team Departments: Als Team Manager leid je verschillende afdelingen voor jouw team, en zul je in ze moeten investeren. Het team bestaat uit meer dan 10 afdelingen (Voedingsdeskundigen, Sports Management en meer).
• R&D Department: Een goede Team Manager investeert in een R&D-afdeling, om niet alleen de beste motoren maar ook de beste onderdelen voor het team te garanderen: superieure performance, iedere race weer!
Met de nieuwe Managerial Career-modus, kun je voor het eerst het MotoGP-beleven als manager! De game is verkrijgbaar vanaf 15 juni 2017 op PS4, PS4 Pro, Xbox One en Windows PC/Steam.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief