Skip to main content

Lifestyle Motowear ’s Graveland geopend

De Gooi- en Vechtstreek is een gave motorkledingzaak rijker, in ’s Graveland om precies te zijn. Lifestyle Motowear is niet de gemiddelde motorzaak op een industrieterrein, maar een oud pand met een stoere, industriele uitstraling waar we ons op de retro- & vintagerijder richten. Lifestyle Motowear specialiseert zich in kleding voor retro-motorfietsen en shop- of shedbuilt customs, en daarmee de groeiende vraag naar lifestyle motorkleding. Plus gave motorkledig die je ook makkelijk kan dragen als je van je motor af bent. Het gevoel als in de goeie oude tijd als je een motorrijder zag die een oude leren jas droeg met dikke wintersjaal en legerkisten, maar dan in een modern jasje.

Naast kwaliteit en eerlijk advies staat Lifestyle Motowear voor gezelligheid en dus hebben we een gezellige koffie- en chillhoek gemaakt, waar je met gelijkgestoorden urenlang kunt lu11en over het laswerk van je verkorte buddy of je zoektocht op internet naar die ene kilometerteller. Een vaste plek waar je je sterke verhalen kunt delen over wat je allemaal met je fiets hebt beleefd, zoals bijvoorbeeld de geweldige Distinguished Gentlemen’s Ride. Lifestyle Motowear hangt vol met retro- en vintagemotowear voor de stoere man, de sterke onafhankelijke vrouw en ook voor de kleine motorrijder in spé is er de mogelijkheid om verschillende maten te passen.

Mocht je Lifestyle Motowear een bezoekje willen brengen, dat kan online via www.lifestylemotowear.nl of check onze Facebook pagina. Wil je er ook nog koffie bij, kom dan langs op het Zuidereinde 52 in ‘s Graveland. Er is indoorparking voor je motor aanwezig, en om het nog makkelijker voor je maken is Lifestyle Motorwear ook zondag geopend van 11.30 tot 15.30 uur.

Er zijn dus geen excuses meer…

Lifestyle Motowear – Zuidereinde 52 – 1243 KH ‘s-Graveland

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws