Skip to main content

Legend Gear: Retro bagage van SW-Motech

bagage

De nieuwe Legend Gear bagagelijn van SW-Motech onderscheidt zich door een retro design te combineren met hoogwaardige materialen en een eenvoudig montagesysteem. De nieuwe productlijn biedt een breed assortiment aan robuuste en zachte bagagetassen, die specifiek ontwikkeld zijn voor retro en klassieke motoren. We kregen al een eerste impressie van de nieuwe Legend Gear lijn van SW-Motech op het Glemseck 101 evenement te Leonberg. SW-Motech presenteerde daar voor het eerst zijn volledige nieuwe lijn van bagagetassen. Het was de perfecte locatie voor de introductie vanwege de vele oldtimer- en café racer liefhebbers.

De nieuwe vintagestijl tassencollectie is ontworpen zodat ook retro-klassieke motoren en café racers geheel in stijl aangekleed kunnen worden met bagagetassen. Daarbij is de installatie een fluitje van een cent, zelfs voor diegene met twee linkerhanden. Benieuwd naar de gehele collectie? Hieronder vind je alvast een greep uit het grote assortiment: 
· Zadeltas LR1 – De ideale combinatie tussen een zadeltas en rugzak. Een comfortabele reispartner, te motor én te voet.
· Tanktas LT1 – Is voorzien van een sterke magneet waardoor de tanktas niet kan verschuiven op de tank. Ook is natuurlijk gedacht aan een zachte padding aan de onderkant om krassen op de motor te voorkomen.

De Legend Gear lijn van SW-Motech is per direct leverbaar.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws