Skip to main content

Lazer RedClean: motorhelmen snel ontsmetten met UV-C lamp

Vandaag is Lazers slogan ‘Protect your Freedom” meer dan ooit toepasselijk. Om hun klanten beter te beschermen stelt Lazer de RedClean voor, een onmisbaar gereedschap om motorhelmen in minder dan 20 seconden te ontsmetten. RedClean is een Lazer-rood vat waarin een krachtige UV-C lamp is gemonteerd, die de binnen- en buitenkant van een helm rechtstreeks en door weerkaatsing bestraalt. UV-C stralen doden bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Deze behandeling is een aantrekkelijk alternatief voor ontsmettingsmiddelen omdat het geen gebruik maakt van chemische stoffen.
Alle helmen die door klanten zijn geprobeerd kan men onmiddellijk na ontsmetting in de RedClean ook weer droog in de schappen terugzetten. Ook alle helmen die door klanten worden teruggestuurd kunnen snel behandeld worden zodat anderen ze onmiddellijk weer kunnen uitproberen.
RedClean is zo eenvoudig te gebruiken dat klanten het in de winkel ook zelf kunnen doen. 

Dit zijn andere tijden en er gelden nieuwe normen. Met de Lazer RedClean kunnen winkeliers hier op een innovatieve manier (patent aangevraagd) aan beantwoorden. De RedClean verzekert de bescherming motorrijders: zij kunnen met vertrouwen bij hun winkelier terecht. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws