KTM PowerDays: 50 euro voucherkorting

De KTM PowerDays 2017 gaan weer van start! In de periode van 1 december 2017 t/m 18 januari 2018 kun je een voucher t.w.v. € 50,- downloaden en besteden aan KTM PowerWear en KTM PowerParts artikelen. De voucher is te besteden bij elke KTM dealer in Nederland. 

KTM PowerWear
Of je nu op zoek bent naar een race-uitrusting, er gewoon goed uit wilt zien als je op straat rijdt of een comfortabele en stijlvolle vrijetijds-outfit wilt hebben: een betere keuze dan KTM PowerWear is er niet. Niet alleen in modieus, maar ook in functioneel opzicht! Nieuw in de KTM PowerWear collectie is de KTM PowerWear Casual en Accessoires 2018 lijn. Vrijetijdskleding en accessoires die volledig jouw Ready To Race mentaliteit onderstrepen.
En de KTM Replica Team Wear is nu verkrijgbaar. Kies net als de KTM fabrieksrijders voor een professionele uitstraling. 

KTM PowerParts
Met KTM PowerParts kun je het vermogen en de look & feel van je motorfiets intensiveren. Je kunt het uiterlijk aanpassen aan je eigen persoonlijkheid, functionaliteiten die je zoekt toevoegen en de prestaties precies laten aansluiten op jouw persoonlijke rijstijl. Waar je ook rijdt en hoe je ook de bochten wilt nemen, KTM PowerParts biedt voor elk wat wils! Voor meer details over de KTM PowerWear en KTM PowerParts collectie ga naar de KTM website of bekijk de KTM PowerWear en PowerParts catalogus (gratis verkrijgbaar bij elke KTM dealer).


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief