Skip to main content

KTM Adventure Rally: 17-20 juni 2019 in Bosnië

Van de Europese KTM Adventure Rally van 2019 is nu bevestigd dat deze op 17-20 juni in Bosnië gaat plaatsvinden. De online inschrijving begint eind februari.
Er zijn slechts 150 plaatsen te vergeven voor dit unieke driedaagse avontuur, dat gelukkigen de mogelijkheid biedt komende zomer hun KTM-machines samen met gelijkgestemde motorrijders uit te proberen in het kleine, maar adembenemende en bergachtige Balkanland. Vanuit het Bosnische skidorp Bjelasnica, dat als thuisbasis van het evenement dient, kan een uitverkoren gezelschap de enorme verscheidenheid van het gebied bedwingen. Je vindt er kronkelige asfaltwegen, eindeloze zandpaden en uitdagende parcoursen te midden van majestueuze bergen, diepe kloven, hooggelegen vlaktes, ijskoude bergmeren en kristalheldere rivieren. 

De driedaagse, begeleide rally van 2019 wordt volledig georganiseerd door KTM en borduurt voort op het succes van de vorige twee Europese KTM Adventure Rally’s (in Bardonecchia en op Sardinië). Het evenement is geschikt voor alle motorrijders, van beginnende adventure-enthousiasten tot doorgewinterde professionals. De rally staat alleen open voor eigenaren van de volgende KTM Adventure-modellen: 640, 690, 790, 950, 990, 1050, 1090, 1190 en 1290.

Net als voorgaande jaren heeft de KTM Adventure Rally ook speciale gasten uit de wereld van KTM. Onze officiële ambassadeur Chris Birch, achtvoudig Nieuw-Zeelands enduro-kampioen, drievoudige Roof of Africa-winnaar en Red Bull Romaniacs-prijswinnaar van 2010, heeft zijn deelname al bevestigd. Chris biedt de deelnemers graag advies uit de eerste hand over alles wat met travel enduro te maken heeft en laat natuurlijk ook zien hoe hij in KTM Adventures tot het uiterste gaat.

Deelname aan de KTM Adventure Rally kost € 745,-. Hiervoor wordt er drie dagen intensief en avontuurlijk gereden op gemarkeerde routes (met aangeleverde gps-gegevens en onder begeleiding van een gids). De prijs is inclusief alle brandstof voor het hele evenement en een set offroad-banden*, ter plekke verstrekt door KTM. De accommodatie kan tijdens de online registratie samen met deelname aan de rally worden geboekt, maar deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van de reis van en naar het evenement.
Dit geweldige pakket is ook inclusief lunch en diner op rijdagen, een avondprogramma, een exclusieve KTM-goodiebag, workshops om je technische vaardigheden te verbeteren, en technische en medische ondersteuning.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de nieuwste KTM Adventure-familie te testen, waaronder de nieuwe KTM 790 Adventure-modellen.
De reis van en naar het evenement moeten deelnemers zelf organiseren. In aanloop naar het evenement kunnen deelnemers elkaar via een besloten Facebook-groep helpen bij het vinden van accommodatie en afspraken maken over gezamenlijk reizen of meet-ups op weg naar Bosnië.

De inschrijving opent eind februari op www.ktm-adventure-rally.com 

 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws