KTM aanwezig bij seizoensopening Goedhart Motoren

Van 8 t/m 10 februari aanstaande organiseert KTM dealer Goedhart Motoren in Bodegraven een Seizoensopening. KTM is hierbij aanwezig en toont de nieuwste KTM modellen waaronder de KTM 790 ADVENTURE en KTM 790 ADVENTURE R. Tevens kun je de net in Portugal, door de media getestte KTM 690 SMC R en KTM 690 ENDURO R bewonderen. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan Goedhart Motoren.

KTM 790 ADVENTURE en KTM 790 ADVENTURE R
De KTM 790 ADVENTURE is bestemd voor Travel Enduro-fans van elk ambitie- en vaardigheidsniveau, klaar om overal nieuwe wegen te ontdekken – wat de ondergrond ook mag zijn. De KTM 790 ADVENTURE R is een lichte, wendbare en technisch geavanceerde machine voor avonturiers die zichzelf willen uitdagen en tegelijkertijd uitdagingen op lastig terreinen zoeken. Ze worden beide aangedreven door de 799 cm3 LC8c parallelle tweecilinder – voor het eerst toegepast op de KTM 790 DUKE – en de motor is zodanig afgesteld dat het koppel onderin het toerentalbereik lager is om aan de specifieke vereisten van adventure-rijden te voldoen. Het resultaat is een soepele acceleratie, heel veel vermogen en, dankzij de 20-litertank, een actieradius van maar liefst 450 km.

Elk van deze ruige motorfietsen is ontwikkeld door een aantal van de beste adventure-motorrijders ter wereld, in samenwerking met het Red Bull KTM Rally Factory Racing Team, om een vertrouwenwekkend chassis te bieden met een laag zwaartepunt en een rij-ergonomie die geschikt is voor motorrijders van elk formaat en temperament. Een volledige reeks rijhulpsystemen (die via een menu-optie op het stuur gemakkelijk te bedienen en activeren zijn en de berijder informeren via een TFT-kleurenscherm) maakt het voor avonturiers mogelijk om in alle omstandigheden het maximale uit deze machines te halen.

KTM 690 SMC R en KTM 690 ENDURO R
Afgelopen weekend getest en binnenkort in testverslagen te lezen van MotoPlus, Moto73, Nieuwsmotor.nl en Motofreaks.nl. zijn de KTM 690 SMC R en KTM 90 ENDURO R ook te zien op de seizoensopening. De KTM 690 SMC R keert als wedergeboorte van de supermoto in 2019 terug en is de meest pure incarnatie van de KTM READY TO RACE-benadering op de weg; lichte, wendbare en verslavende eencilinderkracht, hoogwaardige chassiscomponenten en nu ook nog eens ondersteund door geavanceerde, vermogensverhogende elektronica.

De KTM 690 SMC R wordt aangedreven door een LC4-motor van de nieuwste generatie. Dit is ‘s werelds krachtigste eencilindermotor met een vermogen van 74 pk en 73,5 Nm aan koppel. Dankzij een hele reeks rijhulpsystemen haalt hij in alle situaties alles uit het vermogen wat erin zit. De twee rijmodi – Street en Sport –, bochten-ABS, hanghoekgevoelige motortractiecontrole (MTC), motorslipregeling (MSR) en Quickshifter+ zijn nieuw, terwijl de oude, vertrouwde Supermoto ABS-modus aan de voorzijde slippartijen aan de achterzijde vol vertrouwen afhandelt. Dit alles is verpakt in een vernieuwd chassis en een nieuw subframe, ondersteund door een volledig instelbare WP APEX-vering van de jongste generatie en verpakt in een slankere, strakkere carrosserie. En het wordt allemaal nog mooier dankzij de 1,5 liter grotere brandstoftank.

De nieuwe KTM 690 ENDURO R bevindt zich in een nog betere positie om asfalt en onverharde paden met elkaar te verenigen en profiteert evenzeer van dezelfde motor, elektronica en chassisverbeteringen als zijn slippende Supermoto-broertje, maar op een platform dat volledig op offroad is gericht. Evolutie betekent al het goede van het vorige model behouden en daarop voortbouwen. Onder het nieuwe zadel en het frisse kuipwerk – dat voor zowel de stijl als voor betere bewegingsmogelijkheden op de motorfiets veel strakker is vormgegeven – bevindt zich een geheel nieuw chassis met WP XPLOR-vering, afgeleid van KTM’s wereldvermaarde EXC-modellen. Deze motor is ontworpen om vertrouwen in te boezemen en een goede wegligging te garanderen, zodat hij alles aankan, van een eenvoudig zandpaadje tot extreme offroad-hindernissen, maar ook om een competente wegmotor voor alledag te zijn. Eindeloze enduro zonder dat je een aanhangwagen nodig hebt.

WIN EEN KTM GOODIEBAG
Wil je een KTM goodiebag winnen met de nieuwste KTM PowerWear? Bezoek dan de Seizoensopening, maak een foto bij je favoriete KTM bike en post deze op Instagram onder vermelding #MijnFavoKTMBike en #SeizoensopeningGoedhartMotoren. Elke dag maken we op de story tijdlijn van Instagram (ktm_nederland) de prijswinnaar bekend. De KTM goodiebag is af te halen bij Goedhart Motoren.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief