Kortingsactie: Neem mij mee op vakantie

Niks is voor de vakantie zo handig als een goede manier om je bagage te vervoeren, ongeacht of je nou voor de motor, het vliegtuig, de boot of de auto kiest. Daarom hebben de Yamaha motordealers in deze vakantieperiode een prachtige aanbieding. Zij bieden u nu 20%korting op een enorm aantal tassen; rugtassen, binnentassen, toilettassen, schoudertassen, kidsrugtassen, heuptassen, roltassen, helmtassen, enorm veel superhandige tassen dus. Bijna al onze tassen komen in aanmerking, alleen zij-en topkoffers en cruiser-zijtassen zijn uitgezonderd. Ga dus deze maand nog naar de Yamaha-dealer, hij heeft bijna alles op voorraad en kan binnen no-time bestellen wat hij onverhoopt niet in het schap heeft.

Of u nu met of zonder de motor op vakantie gaat, ervaren reizigers kunnen u vertellen hoe ontzettend handig bijvoorbeeld onze roltas is. Alles (echt alles!) past in de mega-grote bergruimte, makkelijk op wieltjes meenemen en zeker weten dat uw spullen altijd goed beschermd zijn tot u op uw bestemming bent aangekomen. Daarnaast weten “frequent flyers” dat een helmtas ook zonder helm ideaal is voor handbagage en dat een rugtas op elke vakantie gewoon een must is voor dagtrips. En voor de geluksvogels die wèl op de motor op vakantie kunnen gaan: check die perfecte tanktas die voorgevormd om de tank heen valt. Of ga voor die ideale heuptas voor de waardevolle spullen, eenmaal ervoor gekozen vraag u zich nog jaren af hoe u ooit zonder op de motor hebt kunnen reizen. Voor de iets meer doorgewinterde motorreizigers: we hebben ook superhandige binnentassen voor in uw kofferset. Maakt het leven zoveel makkelijker bij aankomst: motor op de bok, koffers open, tassen eruit en het hotel of de tent in. Klaar voor de avond!

Dus alle reizigers opgelet; of u nu ver weg gaat of dichtbij blijft, met het vliegtuig of met de motor gaat: Neem mij mee op vakantie!

Yamaha-bagageweken_smallBron: Yamaha Motor Nederland


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief