Skip to main content

De KNMV en BMW Financial Services bieden motorrijders vanaf 23 februari de mogelijkheid om vanaf €199,- per maand privé een BMW motorfiets te leasen. KNMV Private Motorlease biedt full operational motorlease aan voor particulieren. Dat betekent dat motorrijders naast het leasebedrag alleen nog maar hun benzine hoeven te betalen. Op de Motorbeurs Utrecht wordt de samenwerking gepresenteerd. 

Mobiliteitsbehoefte van de toekomst 
De samenwerking tussen KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) en BMW is ontstaan vanuit een gedeelde visie op de toekomst van motorfietsen in ons land. “Wij denken dat de motorfiets een grote rol zal spelen in de mobiliteitsbehoefte van de toekomst, bijvoorbeeld als inzet van een mobiliteitsbudget”, licht Stijn Verharen, Manager Sales bij BMW Financial Services toe. “Om motorrijden als mobiliteitsoplossing te stimuleren, hebben wij de handen ineengeslagen met de KNMV om een premium product neer te zetten. Onze gezamenlijke doelstelling is om motorrijders te ontzorgen door ze een compleet product aan te bieden en ze veilig en met plezier de weg op te laten gaan. Tegelijkertijd profiteren ze van de voordelen van de KNMV”. “De KNMV is trots om samen met BMW Financial Services full operational motorlease te introduceren”, zegt Patrice Assendelft, directeur van de KNMV. “We bieden een prachtig totaalpakket aan waarbij motorrijders niet alleen goed verzorgd maar dankzij onze voortgezette rijopleidingen ook veilig op pad kunnen.”

KNMV Private Motorlease aanbod
In het aanbod van KNMV Private Motorlease is elk segment van BMW Motorrad opgenomen in de vorm van de BMW R 1200 GS, BMW F 800 GS, BMW S 1000 XR, BMW R nineT Scrambler, BMW G 310 R en BMW C 650 GT maxi-scooter. Ook originele BMW Motorrad-kleding en accessoires kunnen worden toegevoegd. Bij de lease inbegrepen zit ook een KNMV lidmaatschap en deelname aan een VRO Risico training van de KNMV. Deze training is gericht op het verhogen van de veiligheid van de berijder en zijn omgeving en heeft onlangs als eerste opleiding het European Training Quality Label ontvangen.

Motorbeurs Utrecht
De Motorbeurs Utrecht wordt van 23 tot en met 26 februari georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de KNMV-stand in hal 8 kunnen motorrijders kennis maken met de voordelen van KNMV Private Motorlease.

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws