Skip to main content

Kleine knipperlichten: Barracuda Viper en Freccia

Terwijl veel motorrijders met smart wachten op beter weer, introduceert Barracuda twee nieuwe LED-knipperlichten waarbij de nieuwste generatie Micro-LED technologie wordt toegepast in een betaalbare verpakking. Met het motorseizoen in aantocht zorgt de montage van deze nieuwe richtingaanwijzers alvast voor de nodige voorpret, waarmee je motor in 2023 van start gaat met een nieuwe look.

Micro-LED, maximale zichtbaarheid

Of je nu gaat voor de traditioneler ogende Mini Viper variant, of de modern vormgegeven Freccia: dankzij de micro-LED technologie knipperen beide varianten opvallend helder wanneer de richtingaanwijzer wordt ingeschakeld. Eenmaal uitgeschakeld gaan beide varianten op in het ontwerp van de motor dankzij hun compacte formaat en de hoogstaande afwerking.

Betaalbaar het nieuwe seizoen in

Door te kiezen voor een hoogwaardige ABS kunststof behuizing in plaats van het voor Barracuda gebruikelijke aluminium, zijn de Mini Viper en Freccia knipperlichten een betaalbaar alternatief. De Mini Viper is verkrijgbaar voor €31,90 per set van twee; een set Freccia richtingaanwijzers kost €39,90.

Zowel de Barracuda Mini Viper als de Freccia richtingaanwijzers zijn voorzien van een E-keurmerk, en beide varianten kunnen op vrijwel ieder type motorfiets gemonteerd worden. Eventueel noodzakelijke adapters en/of relais zijn op motorfietstype leverbaar via Barracuda.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws