Kesstech ESE: Euro4 uitlaat met klep voor BMW motoren

In juli 2017 zorgen wij ervoor dat stilstand en KessTech niet overeenkomen en dat de constante verbeteringen van onze producten perfect zijn. ESE (“Easy“) is niet zomaar een upgrade, maar een volledig nieuw ontwikkeld systeem welke een nieuwe betekenis geeft aan de unieke rijderservaring en daarbij het onmiskenbare geluid van het uitlaatsysteem welke je van KessTech mag verwachten. Tijdens de 12 maanden durende ontwikkeling, hebben wij rekening gehouden met de suggesties en input voor verbeteringen welke wij van jullie hebben mogen ontvangen de afgelopen jaren. Om ESE werkelijkheid te laten worden hebben wij de knop veranderd, gereconstrueerd en de elektronica her geprogrammeerd. Bij deze willen wij jullie bedanken voor jullie feedback en ondersteuning in het continue proces van de verbetering van onze uitlaatsystemen. Vol trots presenteren wij ESE voor het eerst aan de markt op de BMW Motorrad Days 2017. Vanaf dan is ESE leverbaar en kunt u het bestellen.

Wat is ESE? ESE is gebaseerd op het idee en de ambitie om de beleving van de motorrijder te perfectioneren doormiddel van een unieke sound. Het ESE systeem is uitgerust met nieuwe veelgevraagde functionaliteiten. Denk hierbij aan de derde stand Medium als toevoeging op de ON en OFF modus. De Medium modus zorgt ervoor dat de klep een tussenpositie aanneemt en de rijder voorziet van een derde duidelijk te onderscheiden sound optie. Bijkomend is er nog een geheel nieuwe functie – the Power Feature: in de OFF modus is extra vermogen beschikbaar wanneer de rijder dit wenst. ESE herkent automatisch als de rijder meer vermogen nodig heeft (bijvoorbeeld bij inhaalacties of in een gevaarlijke situatie welke onmiddellijk om meer vermogen vraagt) en geeft meer vermogen zonder dat de rijder de modus hoeft te veranderen. Bovendien is er in de OFF modus hetzelfde piekvermogen beschikbaar als in de ON modus. Door de verschillende sound modi en snellere response van het nieuwe kleppensysteem wordt jouw rijbeleving onvergetelijk. 

Ondanks de complexe technologie is de interactie met het ESE systeem intuïtief – volledig ESE (“Easy“). Wanneer de motor wordt gestart staat het ESE systeem automatisch in de OFF modus, de button is niet verlicht in deze modus. Bij één druk op de button schakelt het ESE systeem naar de ON modus en licht de button blauw op. Bij een tweede druk op de button schakelt het systeem naar de Medium modus en licht de button groen op. Bij een derde druk op de button schakelt het systeem weer naar de OFF modus. Vanzelfsprekend voldoet ESE aan alle EURO4 regelgeving.

Hieronder vind je alle voordelen van het ESE systeem:
– 70% ruimtebesparing dankzij de kleinst beschikbare elektronica op de markt en het gebruik van minder onderdelen en daarmee een nóg eenvoudigere installatie;
– De button, gemaakt in Duitsland, heeft een hogere kwaliteit, is stijlvol en ergonomisch bedienbaar;
– Verbeterde bescherming van de elektronica (higher IP protection class) b.v. tegen water;
– Gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening;
– De medium modus voorziet de rijder van een derde duidelijk te onderscheiden sound optie zowel stilstaand als rijdend;
– Gelijke performance met vergelijkbaar piekvermogen in alle modi;
– Zeer stil in de OFF modus;
– Power-Feature; extra vermogen in de OFF modus beschikbaar wanneer gewenst;
– Mogelijkheid om de software te updaten bij toekomstige innovaties.

Het is tijd om de originele en unieke rijderservaring te beleven met KessTech – Take it ESE.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief