Skip to main content

Kawasaki smaakmaker op MOTORbeurs Utrecht 2016

Kawasaki zal als snelst groeiende motormerk van Nederland weer groots aanwezig zijn op MOTORbeurs Utrecht met een megastand van maar liefst 750m2! In 2015 stal Kawasaki de show tijdens de MOTORbeurs door de spectaculaire, 326pk Ninja H2R op een rollenbank te starten. Dit was zo succesvol dat consumenten zelfs op de motoren van concurrerende merken stonden om dit spektakel maar niet te missen. Zoals te verwachten kan Kawasaki deze stunt nooit herhalen, de brandweer, politie en natuurlijk alle concurrenten zagen dit allemaal helaas niet meer zitten. Om het MOTORbeurs succes van 2015 te evenaren zou Kawasaki een Boeing 747 moeten starten (Kawasaki is een key-producent voor dit vliegtuig) en dat gaat in Utrecht echt niet. Uiteraard zijn we er wel met alle nieuwe 2016 Kawasaki modellen, een schitterende handgemaakte Vulcan S Café Racer en een uitgebreide Kawasaki Shop met de mooiste kleding en merchandise.

Daarnaast heeft Kawasaki een spectaculaire foto actie waarbij je zelf met de Ninja H2R op de foto kunt en exclusieve VIP kaarten voor het World Superbike in Assen (16- 17 april) kunt winnen.

Henk Salomons, Kawasaki Motors Europe: “Het gaat goed met Kawasaki, in 2015 waren we het tweede jaar op rij het snelst groeiende merk van Nederland en zijn we op een 3e plek geëindigd. In 2016 hebben we nu al een vliegende start gemaakt en lopen we een ongelooflijke 90% voor op afgelopen jaar! Kawasaki wil graag al haar fans uitnodigen om de 2016 modellen te komen bewonderen.”

• De nieuwe Ninja ZX-10R, de nieuwe maatstaf in de 1000cc SuperSport klasse.
• De nieuwe J125 motorscooter, de meest toegankelijke Kawasaki van dit moment.
• De nieuwe Vulcan S SE, die dankzij ERGO-FIT voor iedereen de perfecte rijpositie biedt.
• De nieuwe gelimiteerde Z1000 en Z800 Sugomi modellen, voorzien van een unieke rode kleurstelling en standaard uitgerust met exclusieve Akrapovič uitlaat.
• De spectaculaire Ninja H2 en Ninja H2R, de snelste productiemotoren ooit.
• De vernieuwde Z1000SX, standaard geleverd als Tourer Edition met Mono-Key koffers en Kawasaki TomTom navigatie.
• De vernieuwde Z800, de bestverkochte Naked in de Benelux wordt nu standaard geleverd als Performance Edition met Akrapovič uitlaat, smoke windscreen en Z-tankpad.
• De Versys 1000, standaard uitgerust als Tourer Edition met Mono-Key koffers, handkappen middenbok en tankpad. De meest complete motor in zijn klasse.
• De Versys 650 voor de onvoorstelbare aangescherpte prijs van € 7.999,-
• En nog veel meer!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws