Skip to main content

Kalender Dutch Masters of Motocross 2023 bekend

Door de nieuwe opzet van de Dutch Masters of Motocross zijn de voorbereidingen in volle gang. Na de bekendmaking van de MXGP-kalender zijn nu ook de data van de Dutch Masters of Motocross bekend, welke perfect aansluiten op de MXGP-kalender!

De Dutch Masters of Motocross wordt in 2023 verreden op drie geweldige locaties en daarom presenteren wij met trots de nieuwe kalender!

Deze data mogen vast in je agenda:

  • 19 maart 2023 – Harfsen
  • 23 april 2023 – Markelo
  • 29 mei 2023 – Oldebroek (tweede Pinksterdag)

Deze drie organiserende clubs hebben in het verleden al regelmatig Dutch Masters-wedstrijden met succes georganiseerd. Ze hebben toen evenementen neergezet van zeer hoge kwaliteit en dit gaan ze in 2023 verder zetten. Het doel is om voor de fans, rijders en teams een geweldige cross-dag te organiseren waarbij de organisatie ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. De Dutch Masters of Motocross is niet voor niets één van de sterkste nationale motocross competities naast het wereldkampioenschap en dit willen we graag handhaven!

De clubs zijn al bezig met de voorbereidingen om er in 2023 weer een prachtig kampioenschap van te maken. Zet de data dus in je agenda en we hopen jullie terug te zien op de evenementen.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws