Skip to main content

Kalender Dutch Masters of Motocross 2017

De kalender van de Dutch Masters of Motocross, het spannendste motocross-kampioenschap van Nederland, telt in 2017 vier wedstrijden. De finale wordt verreden tijdens het Zwarte Cross festival in Lichtenvoorde. Hiermee is de Zwarte Cross in 2017 gastheer van het grootste motocrossevenement ter wereld. Met de samenstelling van de kalender van de Dutch Masters of Motocross (DMoMX) is rekening gehouden met de MXGP kalender. Door de wedstrijden in te plannen in weekeinden buiten de GP-kalender, verwachten we dat de absolute wereldtop aan de start van de prestigieuze DMoMX-wedstrijden verschijnt.

De kalender voor de Dutch Masters of Motocross ziet er als volgt uit:
• 26 maart 2017 – Oss
• 9 april 2017 – Harfsen
• 14 mei 2017 – Emmen
• 14, 15 en 16 juli 2017 – Finale tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde
Tijdens deze wedstrijden wordt gestreden in de MX1, MX2, 125cc en 85cc klassen. Het wedstrijdschema voor de finale is hier te vinden.

19 november: Start voorverkoop Zwarte Cross
Aanstaande zaterdag, 19 november, begint de voorverkoop voor de Zwarte Cross. Om 11 uur ‘s ochtends start de wereldwijde verkoop van kaarten voor het festival inclusief toegang tot de finalewedstrijden van de Dutch Masters of Motocross. Met de Grote Denkers Korting kost een kaartje voor een dag slechts € 20,-. Hiermee hebben bezoekers toegang tot de races én de rest van het festival.

https://www.youtube.com/watch?v=a3lqICCm4k4|}


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws