Jofama opent kantoor en dealershowroom in Deventer

Jofama, fabrikant van motor- en sneeuwscooterkleding en aanverwante artikelen, opent een nieuw kantoor annex showroom in Deventer om de groei in West-Europa met lokale aanwezigheid te faciliteren. Naast het kantoor in Deventer heeft Jofama een hoofdkantoor in Malung(Zweden) en vestigingen in Kongsvinger(Noorwegen) en Coalville(Engeland). De showroom in Deventer is uitsluitend bedoeld om bestaande dealers uit België, Duitsland en Nederland te ontvangen om de volledige motorkleding collectie te presenteren. Daarnaast zullen potentiele nieuwe dealers van de merken Jofama, Halvarssons en Lindstrands uitgenodigd worden om zo een professionele introductie te kunnen krijgen. De showroom zal hierdoor uitsluitend op afspraak geopend zijn. 

Vanaf medio september 2018 zullen de eerste dealers ontvangen worden in Deventer om daar de volledig nieuwe 2019 collectie te presenteren. Over Jofama AB Jofama verfijnt al bijna een eeuw lederwaren. Onze drie afzonderlijke divisies richten zich respectievelijk op mode, motorkleding en sneeuwscooterkleding. Het klassieke bikerjack om je lente-look een boost te geven, de must-have beschermers voor het verbranden van serieus rubber of het pak om je warm en comfortabel te houden terwijl een sneeuwstorm over het land raast. 

Motorrijden is een manier van leven en een ervaring die anders is dan alle andere. Met de juiste uitrusting, komt er niets tussen u en de weg. We combineren de nieuwste technologie  met vakmanschap en expertise van topniveau om u geschikt en van top tot teen te kleden. Veilig zag er nooit beter uit.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief