Skip to main content

Inuteq koelvesten voor motorrijders

Zorg dat u comfortabel koel blijft en vermijdt hittestress verschijnselen tijdens uw motoruitjes. De zomer is pas net begonnen en al dagen is het behoorlijk warm. Al helemaal als u op de motor stapt met deze tropische temperaturen. Inuteq zorgt ervoor dat u optimaal kunt blijven genieten tijdens deze warme zomerdagen op uw motorfiets.

Inuteq levert vele koelproducten. Innovatieve body cooling sleeves, body cooling bandana’s en body cooling vesten. Deze producten zijn naast gebruik op de motor ook perfect voor in het dagelijkse leven. Het verkoelende effect van Inuteq’s Bodycool Sleeves is ideaal voor golf, vissen, fietsen, wandelen, en vele andere buiten/binnenactiviteiten. Multifunctionele producten die het leven niet iets “cooler” maken.

Bodycool Smart

De Bodycool Smart, is een comfortabel en lichtgewicht vest, ontworpen om u buiten koel te houden. Het koel-effect is gebaseerd op het eeuwenoude principe van koeling door verdamping. En zeer gemakkelijk in gebruik. Plaats kraanwater in het koelvest, trek het vest aan en het zal uw lichaam meteen afkoelen.

Dit koel-effect kan van 8 uur tot wel 3 dagen aanhouden, afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en hoeveelheid luchtstroom op het lichaam. Door het gebruik van het vest kan de temperatuur op uw huid die tussen de 5-15°C dalen.

Risicogroepen

Hoewel de meeste mensen hittegolven en extreem warm weer behoorlijk ongemakkelijk vinden, lopen bepaalde mensen eigenlijk een veel groter risico om ziek te worden door overmatige hitte, of erger nog, een hitteberoerte. Mensen die bijvoorbeeld zijn:

  • Zwaarlijvig en / of overgewicht
  • Niet gewend aan relatief hoge zomertemperaturen zoals toeristen of bezoekers
  • Sociaal geïsoleerd
  • Lijdend aan bepaalde chronische gezondheidsproblemen zoals diabetes, luchtwegaandoeningen of aandoeningen van de bloedsomloop
  • Baby’s, jonge kinderen en senioren ouder dan 70 jaar
  • Bezig met krachtige buitenactiviteiten in slecht geventileerde ruimtes of direct onder de zon

 Waarom zou u een risico gaan lopen? De innovatieve collectie koelvesten van Inuteq die via distributeur Jopa Racing Products verkrijgbaar zijn, kunnen voor u een oplossing bieden. Blijf veilig en blijf koel. Vraag uw lokale motordealer naar Inuteq.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws