Skip to main content

Inschrijving voor 2016 CRT circuitdagen en OW Cupraces geopend

Op vrijdag 11 december 11.00 uur heeft CRT haar digitale inschrijvingen voor CRT- en CRExperience-dagen 2016 geopend evenals de inschrijvingen voor de OW Cupraces 2016 in Assen. Via de CRT-, CRExperience- en de OW Cupsite is het nu mogelijk om je digitaal voor deze events in te schrijven en je kunt nu ook voor meerdere dagen in één keer inschrijven.

CRT-dagen
Voor 2016 hanteert CRT twee inschrijfbedragen namelijk van maandag t/m donderdag geldt een inschrijfbedrag van € 215,00. Voor vrijdag t/m zondag een inschrijfbedrag van € 225,00. Op alle CRT-dagen worden de minder ervaren en ervaren groepen begeleidt door de CRT gecertificeerde instrukteurs, is er tijdwaarneming gedurende de hele dag, worden netto rijtijden gehanteerd (calamiteiten uitgezonderd), is de premie voor de persoonlijke ongevallenverzekering van de deelnemer verdisconteerd in het inschrijfbedrag en kunnen CRT-klanten tegen gunstige voorwaarden een overnachting boeken bij Hotel De Bonte Wever en gebruik maken van alle faciliteiten.

CRExperience-dagen
CRT start in het seizoen 2016 met een nieuw initiatief namelijk de CRExperience-dagen op de TT Junior Track in Assen en op het circuit Midland in Lelystad. Tijdens de CRExperience-dagen rijdt de deelnemer korte intensieve praktijksessies waarin de accenten onder meer liggen op kijktechniek, rijlijnen, zitpositie, gewichtsverplaatsing en balans. Na iedere praktijksessie volgt er een theoriesessie waarin de CRT-instrukteur kennis en ervaring uitwisselt met de deelnemer. Op de TT Junior Track krijgt de deelnemer een lunchbuffet aangeboden in het Paddock-restaurant op het rennerskwartier met uitzicht op de GT-bocht, op het circuit Midland een lunch met soep in de kantine.

Unieke combinatie CRExperience en CRT
CRT biedt haar deelnemers tijdens vijf CRExperience-dagen op de TT Junior Track een werkelijk unieke combinatie rijplezier aan namelijk:
– in de morgen rijden op de TT Junior Track
– in de middag twee praktijksessies op het grote TT Circuit Assen

Klik voor meer info en prijzen op de volgende url: CRExperience

OW Cupraces 2016
Voor het OW Cupseizoen 2016 staan 11 OW Cupraces in Assen, Oschersleben en Hockenheim op de kalender. In Oschersleben en Hockenheim rijden we dubbele races en tijdens de Grande OW Cup Finale op zaterdag 24 september in Assen rijden we één kwalificatie en twee races. Op dit moment heeft Tessa 229 OW Cuplicentie-aanvragen binnen, we beseffen terdege dat licentie-aanvragen nog geen inschrijvers zijn echter het is al wel een respectabel aantal. Heidi heeft deze week nagenoeg iedere aanvrager haar / zijn OW Cuplicentie opgestuurd gelijktijdig met een Kerstkaart en een uitnodiging voor onze OW Cup Kick Off Party 2016 op zaterdag 16 januari 2016.

501 van Assen
Op zaterdag 2 juli 2016 staat de 501 van Assen weer op de kalender en wederom op een type 2 dag. In de 501 van 2015 stonden het maximale aantal van 56 toegelaten teams aan de start en ook nu weer komen de eerste inschrijvingen voor de 501 op 2 juli 2016 binnen. Ook in 2016 dienen teams de pitboxen te gaan delen. Laat Tessa bij de inschrijving even weten als er al teams zijn die samen in één pibox willen staan.

Klik hier voor de CRT-, CRExperience en OW Cupkalender 2016

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws