Skip to main content

Indian Motorcycles importeur wordt lid RAI Vereniging

Per juni 2023 is JeeGee Motors BV lid van RAI Vereniging sectie Motoren. Het Nederlandse bedrijf is al jaren actief als importeur van motorfietsen en onderdelen. Polaris Inc. is een belangrijke partner voor de importeur, waarmee al ruim tien jaar de merken Polaris Off Road Vehicles en Indian Motorcycle deel uitmaken van de activiteiten. Sinds begin 2023 behoort ook het jonge Chinese Talaria (elektrische off road motoren) tot de stal van het familiebedrijf in Alphen aan den Rijn. JeeGee Motors BV voert ook Kawasaki motor en motoronderdelen voor tuin- en parkmachines.

Van Leeuwen

Viktor en Milko van Leeuwen zijn broers en eigenaar van JeeGee Motors BV. Aldus Viktor: ‘Wij zijn al decennia actief in de motorwereld. Met de snelle groei in populariteit van Indian Motorcycle en de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit vonden Milko en ik de tijd rijp om een lidmaatschap aan te gaan van de RAI Vereniging. De tijden veranderen snel, waarbij motoren een belangrijke rol kunnen spelen in de mobiliteit. Als motorindustrie moeten we met z’n allen alert blijven om een rol van betekenis te blijven spelen.”

RAI Vereniging vertegenwoordigt importeurs

Martijn van Eikenhorst, Manager RAI Vereniging sectie Motoren heet JeeGee Motors BV meer dan welkom. “We kunnen wel stellen dat we de importeurs in Nederland breed vertegenwoordigen. We zien in de mobiliteitsvraagstukken steeds meer een rol voor de motor weggelegd. Denk daarbij aan het toegankelijk houden van de steden, file, rekeningrijden en de toegang tot betaalbare individuele mobiliteit. In al die discussies speelt de motorfiets een steeds belangrijkere rol. Ook de zakelijke markt ontdekt langzaam de voordelen. Vanuit de samenwerking met alle importeurs in Nederland zijn we in staat om onze stem goed te laten horen.”

Ledenlijst sectie Motoren RAI Vereniging

Bedrijven die zijn aangesloten bij de sectie Motoren zijn fabrikanten en importeurs van motoren, motorscooters en fabrikanten en importeurs van de aan deze producten verbonden onderdelen, accessoires, kleding en helmen.

B.V. NIMAG (Suzuki)
BMW Group Nederland
Ducati North Europe B.V.
Harley-Davidson Benelux B.V.
Honda Motor Europe Limited – Netherlands branch
JeeGee Motors BV (Polaris/Indian Motorcycle)
Kawasaki Motors Europe N.V.
KTM Sportmotorcycle Nederland B.V. (KTM, Husqvarna, GasGas)
Kymco (Kymco, Niu)
Last Mile E-Mobility B.V.
Motomondo (Mash, Royal Enfield, Moto Morini, Rieju, Hyosung)
Moteo (Peugeot, Benelli, SYM, Super Soco, Yadea)
Piaggio Vespa B.V. (Vespa, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi)
Qooder Nederland / SvW Trading B.V.
Triumph Motorcycles B.V.
Yamaha Motor Europe, branch Benelux
 
2move 2wheel
ABUS Tweewielerservice
BIHR Nederland B.V.
Hoco Parts B.V.
Moteo Nederland B.V.
Putoline Oil
REV’IT! Sport International
The Jekill and Hyde Company B.V.
2move 2wheel
ABUS Tweewielerservice
Hoco Parts B.V.
Pinlock Fogfree Systems B.V.
Putoline Oil
The Jekill and Hyde Company B.V.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws