ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl op MOTORbeurs Utrecht 2016

2015 was een succesvol jaar voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Steeds meer consumenten vinden de weg naar het online verkoopplatform waar zij vlot, veilig en vertrouwd hun motorfiets kunnen verkopen. Voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is dat reden genoeg om op de MOTORbeurs Utrecht uit te pakken met leuke acties. Het motorseizoen is nog niet begonnen. De beste plek om het nieuwe seizoen af te trappen is de MOTORbeurs Utrecht, dat zal plaatsvinden van donderdag 18 tot en met zondag 21 februari 2016. Ontbreken op deze beurs kan niet en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zit dan ook midden in de voorbereidingen. 

Met een stand op de MOTORbeurs 2016 
Het wordt dit jaar de tweede keer dat het online verkoopplatform op de MOTORbeurs Utrecht staat. Bezoekers kunnen tijdens deze editie mooie prijzen winnen op de stand van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Dagelijks worden er meerdere Trialarrangementen verloot, mogelijk gemaakt door Zelf Trial Rijden, is er een GoPro te winnen en kunnen bezoekers meedingen voor de hoofdprijs: een geheel verzorgde Motorvakantie naar de Harz in Duitsland voor twee personen, mogelijk gemaakt door Horizon Motor Reizen. Het enige wat bezoekers hoeven te doen om kans te maken op de prijzen is op de stand aan het rad draaien. Consumenten die niet in de gelegenheid zijn de stand te bezoeken, kunnen vanuit huis kans maken op mooie prijzen via de website ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl/motorbeurs2016.

2015 in een notendop 
Eigenaar en oprichter Kerim Gilbers: “Door deel te nemen aan de MOTORbeurs zitten we echt middenin onze doelgroep. De provincie Utrecht was vorig jaar de grootste stijger wat betreft het aantal aanmeldingen van motoren via onze site. We hebben hier een stijging gezien van 25%.” Deze stijging was niet de enige opvallende uitkomst van 2015. Gilbers vertelt: “Met een extra actie hebben we de verkoop aan het einde van het jaar ook nog flink kunnen stimuleren. Eigenlijk buiten het motorseizoen om dus.” Een opvallende en interessante stijging is het aantal vrouwen dat hun motorfiets te koop aanbiedt bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. “Ten opzichte van vorig jaar zien wij een stijging van bijna 20%”, aldus Gilbers. Redenen hiervoor zijn niet eenduidig aan te merken, maar het online inkoopplatform wordt op het onafhankelijke review platform Trustpilot met een 9 beoordeeld. Dat zorgt voor vertrouwen bij de consument. Gilbers voegt daar nog aan toe: “Omdat we zo goed bezig zijn en deze trend in 2016 willen voortzetten, pakken we daarom extra uit op de MOTORbeurs!” Maak kennis met het enthousiaste team, ontdek alle mogelijkheden van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl en maak kans op de fantastische prijzen.

Over Motordealerdirect
Motordealerdirect is initiatiefnemer van de formule ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Vlot, veilig en vertrouwd je motor verkopen voor een goede prijs. Met dat concept brengt de Enschedese onderneming particulieren en RDW-erkende inkopers samen. Motordealerdirect heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Plannen om verder uit te breiden liggen er al.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf motorbeurs Utrecht


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief