Skip to main content

Husqvarna kondigt 2-takt enduro’s met brandstofinjectie aan

Husqvarna Motorcycles kondigt de introductie van haar nieuwe generatie 2-takt Enduro modellen met brandstofinjectie aan. De nieuwe 2018 TE 250i en TE 300i machines zullen beschikken over revolutionaire motortechnologie op het gebied van 2-takt Enduro motoren welke de pioniersgeest van het merk perfect belichaamt.

Beschikkend over meer dan een eeuw ononderbroken design, ontwikkeling en productie, voegt Husqvarna Motorcycles wederom een benchmark toe aan haar indrukwekkende tijdlijn van innovaties. Als één van de oudste motorfiets fabrikanten en tevens het eerste bedrijf dat ooit een speciaal gebouwde Offroad motorfiets produceerde, is Husqvarna Motorcycles altijd een groot voorvechter van 2-takt motortechnologie geweest.

Van Rolf Tibblin’s eerste EK Motocross in 1959 naar het gouden tijdperk van Motocross tijdens de jaren ’60 en ’70, is Husqvarna een dominante kracht in het segment van highperformance 2-takt Offroad motoren.
Met de komst van nieuwe generatie brandstof geïnjecteerde 2-takt motoren, zal Husqvarna Motorcycles met trots aan een nieuw hoofdstuk beginnen in haar geschiedenis van baanbrekende innovatie en vooruitstrevende ontwikkeling.

Deze revolutionaire nieuwe technologie zal in juni 2017 in productie gaan. Aanvullende informatie over Husqvarna’s modeljaar 2018 2-takt Enduro modellen wordt eind mei 2017 vrijgegeven.

2017 Husqvarna TE 300

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws