Givi GS410 trolley

Ben je in het bezit van, of je staat op het punt een Givi Monokey topkoffer the kopen? Vanaf vandaag heb je de mogelijkheid om deze koffer gemakkelijk te transformeren naar een handige Trolley. Door gebruik te maken van het Givi accessoire GS410. Dit product is een nieuwe aanvulling op het assortiment “slimme” Givi producten en is te koop bij de geselecteerde Givi dealers. We gebruiken allemaal trolley koffers en niet alleen op het vliegveld. Een koffer voorttrekken op wieltjes ipv deze te tillen en te dragen is zeer comfortabel bij vele gelegenheden. Dit geldt ook voor motor/scooterrijders die regelmatig rondrijden met een topkoffer. Het idee van een topkoffer met wieltjes en een uitschuifbaar handvat, welke met een simpele draai van een sleutel, makkelijk afgenomen kan worden om gemakkelijk lopend je weg te vervolgen zorgt voor gemak bij zowel vrije tijd als werkdoeleinden. Afgezien van het zogenaamde ‘conventionele’ gebruik, kan de GS410 ook dienen als een “all-purpose” wieltransport basis voor elke soft luggage, gebruikmakend van de zes bevestigingspunten op de basisplaat en bagageriemen of elastieken voor bevestiging.

How it’s made
• De GS410 is bevestigd via de reguliere montagepunten van de zijkoffer/topkoffer en fungeert dan als de bevestiging op de plaat die op de motorfiets is gemonteerd. Het kost niet veel ruimte en heeft geen invloed op de algemene uitstraling.
• Vanuit het technisch oogpunt heeft de bovenkant van de GS410 een normale Monokeybevestiging om de topkoffer te plaatsen, terwijl het onderste oppervlak de basis van de topkoffer vervangt en kan dus vervolgens eenvoudig bevestigd worden aan de Monokeyplaat op de motor of scooter.
• De telescopische handgreep is gemaakt van aluminium; De releaseknop is geïntegreerd in de handgreep, deze is bedekt met zacht rubber dat comfortabel aanvoelt en uitstekende grip biedt.
• De rolwielen, die met kogellagers uitgevoerd zijn, zijn gemaakt van een samengesteld materiaal om geluidsarm te rollen, zelfs op ongelijke oppervlakken.
• Het openings- en sluitmechanisme is het GIVI-beveiligingsslot (dat kan worden aangepast aan die van de topkoffer/zijkoffer).
De GS410 trolley is momenteel onder “Patent Pending”.

Technische gegevens
De basis is spuitgegoten nylon met een hoog glasvezelgehalte. Anti-kras afwerking. Past op alle Monokey koffers, bevestigingsplaten en rekken. Het veiligheidsslot is afkomstig uit de automobiel sector. Aluminium 4-staps telescopische handgreep. Ergonomisch rubber handvat waarin de releaseknop is verwerkt. Castor wielen geschikt voor alle oppervlakken, uitgevoerd met kogellagers. 6 extra bevestigingspunten voor riemen of elastisch bagagenet. Gewicht: ca. 2,3 kg


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief