Skip to main content

Honda acties in mei en juni 2019

De zomer staat om de hoek en dat zullen Honda rijders ook merken in de promoties.
In mei en juni heeft Honda verschillende acties op hun modellen. Voor ieder wat wils.

Touring

De Gold Wing is de ultieme reismotor met zijn DCT, 4 rij-modi en een reeks andere innovatieve kenmerken. Het vlaggenschip blijft heersen op het vlak van comfort en luxe.
Bij de aankoop van een nieuwe Gold Wing Touring (in het zwart) of een Touring Deluxe (in het rood) wordt er een inruilpremie van € 1.250 aangeboden.
Toch maar even langs een dealer voor meer informatie?

Super Sport / Street

Heb je de voorkeur voor een Super Sport of eerder een Street-model? Geen probleem!
Niet alleen voor de Fireblade en de Fireblade SP, maar ook voor de CB1000R en de CB1000R+ gelden spectaculaire voorwaarden.
De Fireblade is een sportmotor die gebouwd is voor de weg, het circuit en dagelijks gebruik, met een hoog vermogen en geavanceerde elektronica. Bij aankoop van een Fireblade of een Fireblade SP krijg je momenteel een korting van wel € 3.500. Een stapje dichterbij adrenalineverhogende prestaties, waar je ook rijdt.
Toch liever een naked sportmotor die het verschil maakt? Op de compacte en gespierde CB1000R en CB1000R+ krijg je momenteel een gratis Akropovic demper. Boek snel een testrit bij de dealer en ontdek zijn buitengewone stuureigenschappen en prestaties.

Adventure
Ook de avonturiers slaan we niet over. Een perfecte metgezel, overal waar je gaat? De Africa Twin is hier perfect voor, met 3 rij-modi, optionele DCT en een extra G-modus voor offroad-gebruik. Maar ook de Africa Twin Adventure Sports met zijn extra grote benzinetank, langere veerwegen en betere bescherming staat altijd voor je klaar. Op beide modellen ontvang je een korting van € 900.
Kortom, de Africa Twins staan klaar om jouw wereld te ontdekken.

Ontdek de voorwaarden en de deals op de andere Honda motorfietsen op de actiewebsite of contacteer de Honda dealer.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws