Honda 2019 motoren bij dealers en Road Show

Honda zal de nieuwe 2019 modellen in Nederland bij de officiële Honda dealers aan u voorstellen, een compleet nieuwe Road Show starten en een tweede editie van de Honda CB Day organiseren. Dit alles om u als consument op meerdere momenten en op verschillende locaties in het land, persoonlijk te kunnen informeren. 

2019 modellen 
De eerste 2019 Honda modellen uit de compleet nieuwe 500 en 650cc line-up, zijn inmiddels bij de officiële Honda dealers in de showroom verkrijgbaar. Daarnaast zullen de demomotoren vanaf maart bij de dealers aanwezig zijn om een proefrit te boeken. Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid, reserveer alvast de proefrit van uw dromen of contacteer een officiële Honda dealer bij u in de buurt. 

Honda Road Show 
Aanvullend zal Honda, exclusief voor Nederland, vanaf maart 2019 een compleet nieuwe Road Show starten. Hierdoor kunt u op verschillende locaties in het land de nieuwste Honda motoren, maar ook onze unieke DCT techniek zelf ervaren. Een uitgebreide demovloot zal voor u klaarstaan, in een geheel nieuw concept. Houd ook hiervoor onze website in de gaten, om het laatste nieuws en een locatie bij u in de buurt te vinden.

Honda Day
Na een succesvolle CB Day afgelopen juli en wederom een paar belangrijke nieuwe aanvullingen in de Honda line-up, te weten de CB650R en CB500F, zal Honda in 2019 een tweede editie van het gratis Benelux motorfestival organiseren. Op wederom een unieke locatie en nu met ook de mogelijkheid voor proef- en rondritten, foodtrucks en diverse aanvullende activiteiten. Reserveer alvast weer 7/7 in uw agenda…


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief