Skip to main content

Hoco Parts Europees distributeur Polisport offroad plastic

Hoco Parts is op 1 augustus 2023 Europees distributeur van Polisport Performance Parts geworden. Vanaf heden zijn de plastic kits leverbaar, evenals de nodige accessoires voor de motorfiets.

In het off-road assortiment ligt de nadruk op de plastic kits, maar het assortiment is uitgebreid en biedt ook motorblok protectie, handkappen, remschijfbeschermers, koplampen en andere accessoires. Polisport staat bekend om haar innovatieve producten zoals de stickerset-beschermers, kunststof hevels, uitlaatbeschermer en de frame- en radiatorbeschermers.

“Hierdoor geven we de veeleisende off- road rijder nog meer keuze als het op off-road accessoires aankomt.”

Naast het performance gedeelte bied Polisport ook nog een hoogwaardige lijn aan van slijtage onderdelen zoals voortandwiel beschermers, kettinggeleiders en ketting rollen. En een complete lijn aan werkplaats benodigdheden.

Sinds de oprichting in 1978 vervaardigt Polisport hoogwaardige kunststof producten voor de motorbranche en is nu één van de meest prestigieuze kunststofmerken op dit gebied, met een breed aanbod van innovatieve producten en accessoires.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws